• Вход или Регистрация или чрез
Начало  ›  Сервизи

Ремонт на компютри в сервиз Варна

Как да ни намерите? Виж упътвания

Услуги в Компютърен сервиз Варна

За контакт с Компютърен сервиз Варна

Варна, 9000, България

ул. Радост 8

Телефон: +359 52 812 994 (Само за сервизни въпроси)

Работно Време: от 9.30 до 18.30 ч.

Събота - почивен ден

Неделя - почивен ден

 

23.9.2019 - Почивен ден

Имате проблем с компютъра?

Ние от сервиз за компютри Plasico IT Superstore във Варна ще го решим! Не се колебайте нито за миг да ни потърсите по телефона или да посетите нашия сервиз ако вашия настолен компютър работи бавно, програмите ви не се стартират или издава странни звуци.
От повреден хардуер до неработещ софтуер, ние от сервиза за ремонт на компютри във Варна Plasico IT Superstore сме вашият доверен партньор от технически грамотни професионалисти.

Прекалено бавния компютър, непрестанното забиване и прекъсване на интернет връзката може да ви побърка нали? Не изхвърляте компютъра си през прозореца, вместо това ни се обадете! Ние знаем как да се погрижим за вашия компютър, така че той отново да работи толкова добре, колкото в деня, когато сте го закупили.

Бавен компютър

Ако вашия настолен компютър работи прекалено бавно от обикновено, то вероятно е задръстен със стари файлове и повредени регистри. Донесете вашия компютър в нашия сервиз за компютри във Варна, където нашия екип от техници с дългогодишен опит ще открият и отстранят всички проблеми със софтуера и операционната система и ще възвърнат първоначалната скорост и отлична работа на вашето PC.

Проблем с хардуера

В нашия специализиран сервиз за ремонт на компютри във Варна се извършва ремонт и подмяна на различни хардуерни части като:

  • Дънна платка
  • RAM памет
  • HDD диск
  • CD/DVD устройство
  • LAN карта
  • Видео карта
  • Процесор
  • Захранващ блок и други

Нашият екип от техници имат зад гърба си успешно ремонтирани хиляди компютри. Ние можем да ремонтираме вашия компютър, независимо от проблема.


Проблеми със софтуера

Не подценявайте софтуерните проблеми. Те са много по-често срещани от хардуерните. Ако някоя програма не се стартира или непрекъснато се крашва, това със сигурност е сигнал за софтуерен проблем. Най-честите проблеми от този тип се дължат на актуализации или липсата на такива. Желателно е при проблеми със софтуера да потърсите специалист, които да се погрижат за вашия компютър.

Непрестанно забиване

Ако вашия компютър непрекъснато забива, това е предупредителен знак, че има нещо нередно. Често пъти причината е зловреден софтуер, който се е инсталирал автоматично на компютъра ви в следствие на небезопасно сърфиране в съмнителни сайтове в Интернет. В случай, че компютъра ви забива постоянно не се колебайте да ни потърсите! Ние от сервиз за компютри Plasico IT Superstore ще диагностицираме проблема и ще премахнем зловредните програми. По желание на клиента можем да подсилим вашата защита, така че да избегнете подобни проблеми в бъдеще.

Проблем с прегряване и звуков сигнал

Най-честите признаци, че охлаждането на вашия компютър не работи коректно или че дънната ви платка е на път да се развали са звуковите сигнали и прегряването. Ако компютъра ви издава нетипични звуци идващ от процесора или захранването като стържене, щракане или бръмчене, незабавно го изключете и го донесете в нашия сервиз за компютри.


Заповядайте в нашия сервиз за компютри във Варна всеки делничен ден, включително и Събота. Нека се погрижим бързо и ефикасно за вашия компютър. Очакваме ви!