• Вход или Регистрация или чрез
Начало  ›  Сервизи

Ремонт на компютри в сервиз София

Как да ни намерите? Виж упътвания

Услуги в Компютърен сервиз София

За контакт с Компютърен сервиз София

София, Младост 2 бл. 261В / Бул. Андрей Ляпчев (Бившия Outlet на Sport Depot)

Телефон: +359 2 445 0809  (само за сервизни въпроси)

Работно Време: от 9 до 18 ч.

Събота - почивен ден

Неделя - почивен ден

 

 

23.9.2019 - Почивен ден

Имате проблем с компютъра? Не иска да тръгне или изведнъж е спрял да работи? Това може да се дължи на хардуерен проблем или може би софтуера ви се е повредил. Опитните техници на специализирания сервиз за компютри в София на Plasico IT Superstore са обучени бързо да идентифицират повечето компютърни проблеми независимо дали става въпрос за софтуерен или хардуерен.

Извършваме ремонт на едни от най-известните марки в света, сред които LG, HP, Dell, Asus, Acer, Lenovo, Apple и много други.
Благодарение на богатия набор от инструменти и части, ние от Plasico без никакви проблеми извършваме хардуерен ремонт на компютри или отделни компоненти. Зад гърба си имаме поправени хиляди устройства, чиято нормална работа винаги е била възстановявана коректно. Като професионалисти държим изключително много на бързите и качествени сервизни услуги.

Ако живеете в столицата и се нуждаете от добър сервиз, задължително посетете сервиза за ремонт на компютри в София на Plasico IT Superstore. Ако не сте от столицата и региона, можете да ни изпратите вашето повредено устройство чрез куриерска фирма. Ние ще се погрижим в най-кратки срокове за вашия компютър.

Нашите предимства са максимално бързо разрешаване на възникналия технически проблем, точно изпълнение, коректност, конкурентни цени, професионално отношение.

От нашите специалисти винаги можете да получите съвет или консултация, касаеща се до правилното експлоатиране на вашия компютър. Също така можете да направите запитване относно нередност при работата с компютъра ви, която сте установили.

Уверете се сами в безупречната работа на нашия екип. Доверете ни се!

Вижте адресът на нашия сервиз за компютри София, както и телефоните за връзка, чрез които можете да се свържете с нас.