• Вход или Регистрация или чрез
Начало  ›  Сервизи  ›  Компютърен сервиз София  ›  Ремонт на монитори в сервиз София

Ремонт на монитори в сервиз София

Как да ни намерите? Виж упътвания

Услуги в Компютърен сервиз София

За контакт с Компютърен сервиз София

София, Младост 2 бл. 261В / Бул. Андрей Ляпчев (Бившия Outlet на Sport Depot)

Телефон: +359 2 445 0809  (само за сервизни въпроси)

Работно Време: от 9 до 18 ч.

Събота - почивен ден

Неделя - почивен ден

 

 

23.9.2019 - Почивен ден

Специализираният сервиз за монитори в София на Plasico IT Superstore осъществява ремонт на всички видове монитори LCD, LED и TFT.

Ако имате проблем с вашия монитор, при който не виждате картината или тя е замъглена, екрана често трепти, имате проблеми с цветовете, матрицата или захранването, тогава е препоръчително да се обърнете към специалист, тъй като често пъти на пръв поглед малкия проблем може да се превърна в по-голям.

Освен това, често пъти поправката на стария монитор е по-евтина, в сравнение с цената, която ще трябва да заплатите, ако решите да закупите нов. Разбира се има и случаи, при които е по-удачно и по-евтино да закупите нов, вместо да ремонтирате стария.

Имайте предвид, че в зависимост от проблема, големината, вида и модела монитор се определя и крайната цена за ремонта.

Защо трябва да се възползвате от услугите на сервиза за монитори в София на Plasico IT Superstore?

На първо място, ако сте от столицата и региона, то е най-добре да използвате услугите на местен сервиз, което ще ви гарантира много по-бърза диагностика и решаване на проблема.

Освен това, екипът специалисти на Plasico притежават нужните опит и квалификации, за да установят причините за възникналия технически проблем, както и нужните умения, за да го отстранят.

Не е препоръчително сами да се опитвате да ремонтирате вашия монитор, защото в повечето случаи неправилното диагностициране на проблема и извършването на ремонт, могат да доведат до задълбочаване на проблема вместо неговото решаване. Освен това липсата на инструменти и необходимите части за осъществяването на ремонт на монитори, могат да се окажат допълнителна пречка.

Именно поради тази причина е желателно при проблем с монитора, да се доверите на квалифицирани специалисти, които разполагат с необходимите умения и опит, за да диагностицират и отстранят проблема бързо и ефикасно.

В нашия сервиз за ремонт на монитори, намиращ се в град София, освен със специалисти, разполагаме още с подходящо оборудване, както и с необходимите части (при нужда от такива), които да използваме за откриване на техническия проблем и правилното му отстраняване.