Начало  ›  Сервизи  ›  Компютърен сервиз София  ›  Ремонт на телевизори в сервиз София

Ремонт на телевизори в сервиз София

Как да ни намерите? Виж упътвания

Услуги в Компютърен сервиз София

За контакт с Компютърен сервиз София

София, Младост 2 бл. 261В / Бул. Андрей Ляпчев (Бившия Outlet на Sport Depot)

Телефон: +359 2 445 0809  (само за сервизни въпроси)

Работно Време: от 9 до 18 ч.

Събота - почивен ден

Неделя - почивен ден

В нашия сервиз за телевизори София Plasico IT Superstore, извършваме диагностика и ремонт на всякакъв вид телевизори. Разполагаме с необходимите части и инструменти за ремонт на LCD, Plasma, 3D, LED или с кинескоп телевизори.

Телевизорът е важна част от почти всеки дом и неговата повреда трябва да бъде бързо отстранена. Предвид LCD, LED и 3D телевизорите, които са изключително актуални в момента, въпреки голямото търсене, цените на „модерните” ТВ устройства все още е доста високи. Това означава, че ремонт на повреден телевизор би излязъл по-изгоден за вас, отколкото покупка на чисто нов.

В нашия сервиз за ремонт на телевизори София, първата стъпка, която извършваме е диагностика на повреденото устройство, с цел установяване на възникналата повреда. Възможните причини са две основни – техническа (фабрична) или в резултат на човешка грешка. Сред най-честите причини за повреда при телевизорите са и гръмотевиците, когато голяма част от хората забравят да изключат своето ТВ от контакта, в резултат на което възникват технически проблеми при устройствата на някои потребители.

Необходимост от ремонт може да възникне и при техническо износване на някоя част или елемент от даден телевизор. Това се получава в следствие на дългогодишната му употреба, което би изискало поправка или цялостна замяна.

Сред най-честите „симптоми” за проблеми с вашия телевизор могат да бъдат частична или пълна загуба на картина за кратък или дълъг период от време, проблеми със звука, трептене на картината, проблеми с кинескоп. При smart телевизорите могат да възникнат и по-сериозни проблеми като неработещи приложения или система и други.

При често поставяне и премахване на букси от входовете на телевизора може да се получи износване като съответно поставянето на кабелите с всеки следващ път да се затруднява все повече и повече, докато накрая смяната на тази част стане неотложна.

Смяната на дистанционно устройство също не е за пренебрегване. Често пъти е възможно то да не работи в резултат на изтощени батерии или повреден елемент – вътре, в самото устройство.

В случай, че забележите проблем или затруднение при работата с вашия телевизор, можете да се обърнете за консултация към някой от нашите специалисти от сервиз за телевизори София – Plasico IT Superstore.