• Вход или Регистрация или чрез
Plasico  ›  Аксесоари  ›  Докинг станции

Докинг станции

0 продукта
Филтри
Подреди по:
На страница по:

Няма намерени продукти отговарящи на Вашето търсене!

Многофункционални док-станции не само за зареждане

Най-първите док-станции, които се използват активно в ежедневието, бяха своеобразни стойки за стационарни радиотелефони. Между другото, те все още успешно се използват както в офисите, така и в домакинствата. Днес концепцията за докинг-станция е значително разширена и не се ограничава само до радиотелефоните.

Съвременното понятие за докинг-станция

Времената се променят и в момента тази джаджа може да изпълнява не само функцията на зарядно за батерията на свързания към нея смартфон или таблет. Докинг-станциите Ви позволяват да синхронизирате работата на няколко устройства наведнъж, като в същото време разширяват възможностите на портативните джаджи.

За какви устройства се използват док-станциите

Основните джаджи, които се свързват към док-станциите са:

  • смартфони;

  • таблети;

  • лаптопи и други устройства.

Разбира се, трябва да се вземат предвид само първите две устройства от списъка. Именно за тях се разработват и почти всички док-станции.

Функционални възможности

Сега е моментът да разгледаме възможностите на съвременните док-станции. Изненадващо, те са много разнообразни и всеки производител се опитва да добави нещо специално. Сред най-очевидните ще назовем пълнофункционалното използване на смартфона или таблета като персонален компютър. Някои модели докинг станции дори са оборудвани с клавиатури. Например моделът Microsoft Display Dock HD-500 Ви позволява да работите с приложенията MS Office с пълнофункционален набор от инструменти. Също така, устройството Ви може да се превърне и в геймърска конзола или док-станцията лесно може да се преобрази и в музикална кутия. И всичко това не изключва първоначалната функция за презареждане на портативното устройство и пълното му обслужване, включително информацията за пропуснатите разговори и други комфортни моменти.

Защо Ви предлагаме да купите докинг станция

Разбира се, има алтернативен вариант във вид на още по-компактно устройство, наречено PowerBank, чиято функционалност също постоянно се разширява. Но той все още е далеч от възможностите на докинг станцията, въпреки че цената изглежда по-привлекателна. Грижейки се за комфорта на напредналия потребител на различните джаджи, докинг станциите непрекъснато се подобряват, радвайки със своите уникални възможности. Онлайн-магазинът Plasico.bg Ви предлага най-добрите модели докинг станции с доставка до София и до всяка точка на страната.

Бърза и сигурна доставка до: София, Пловдив, Варна, Русе, Бургас, Стара Загора, Плевен и др.

Gaming Weeks в Plasico
Gaming Weeks в Plasico Виж Промоциите Виж повече тук ›