• Вход или Регистрация или чрез
Plasico  ›  Компоненти  ›  Upgrade Kit

Upgrade Kit

0 продукта
Филтри
Подреди по:
На страница по:

Няма намерени продукти отговарящи на Вашето търсене!

Upgrade Kit компонентите за компютър и за лаптоп са предназначени за обновяване и надграждане на хардуерната конфигурация, така че да има достатъчен капацитет за изпълнение на по-ресурсоемки задачи. За целта обаче ни е необходимо място, където да се предлагат доказано качествени части и на достъпни цени. Един такъв доказал се обект е онлайн магазина на Пласико. Какво ще откриете тук и отделните видове Upgrade Kit части при нас?

Какво включва Upgrade Kit

Това са различни допълнителни хардуерни елементи за лаптоп или за компютър, чието предназначение е да надградят настоящите стойности на част от хардуерната платформа или като цяло. Може да става дума например за увеличаване на:

  • RAM паметта;

  • постоянната памет;

  • охлаждането.

 

Всичко това е част от Upgrade Kit категорията за компютърни компоненти и надграждане възможностите на PC конфигурацията. Днес изборът е доста голям както от гледна точка на капацитета за ъпгрейд, така и от към цени и брандове.

Какви видове ще открием

Основно разновидностите от компоненти се делят на такива за компютри и за лаптопи, което значително ги различава едно от друго. В първия случай те са много по-големи и обемни, докато във втория - те са доста по-миниатюрни, което изисква по-голяма прецизност при използването им. В повечето случаи, веднага след поставянето на съответния Upgrade Kit, конфигурацията го засича веднага след стартирането на системата.

 

Тоест, няма да е необходимо изтеглянето и инсталирането на допълнителни драйвери и софтуерни приложения. Това е особено валидно при поставянето на RAM модули памет или добавянето на допълнителен SSD или HDD за надграждане на постоянната вградена памет.

Защо ни е необходим - съвети от Plasico

Компютърните технологии и изискванията към тях постоянно се увеличават, с което се налага или надграждане на настоящата конфигурация с подходящите Upgrade Kit компоненти или купуването на нова по-производителна система. 

 

Все пак, настоящите PC платформи в настолните компютри се произвеждат така, че да имат капацитет за надграждане на производителността и възможностите на системата. Това позволява покриване на все по-нарастващите изисквания за наличие на оперативна памет (RAM) и постоянна памет (ROM), изчислителна мощ и съответно все по-голямото топлоотделяне. 

 

Ако Вашата компютърна система се нуждае от допълнителна мощ и качествени хардуерни компоненти, непременно проверете в онлайн магазина на Plasico.bg. Тук ще откриете само оригинални части с гаранция и то на внушително по-ниски цени. Очакваме Ви!

 

 

Бърза и сигурна доставка до: София, Пловдив, Варна, Русе, Бургас, Стара Загора, Плевен и др.