• Вход или Регистрация или чрез
Plasico  ›  Смартфони и таблети  ›  Дигитални Фоторамки

Дигитални Фоторамки

0 продукта
Филтри
Подреди по:
На страница по:

Няма намерени продукти отговарящи на Вашето търсене!

Дигитални фоторамки: какво е това?

Дигиталните фоторамки са електронни мултимедийни устройства, които са предназначени за четене и показване на изображения. Визуално те са почти невъзможни за разграничаване от обикновената фоторамка. Начинът за съхранение на снимките в обаче е много по-съвременен, отколкото в стандартните варианти.

Съвременните дигитални фоторамки от традиционни средства за съхранение на снимки са се превърнали в оригинални дизайнерски елементи. Те могат да се превърнат в отлична декорация за почти всеки стил на интериора. Изображенията от тези устройства могат да бъдат променяни с оглед на цялостното оформление на стаята. Голямата цифрова фоторамка ще се превърне в пълноценен заместител на настоящата картина, допълвайки помещението с шедьовър от изобразителното изкуство.

Принципът на работа на подобна техника е абсолютно стандартен и е същият, като този на останалото цифрово оборудване. Дигиталната фоторамка се захранва от стационарната електрическа мрежа с помощта на специален адаптер. Достатъчно е да го включите към електрическия контакт и дълго време ще можете да се наслаждавате на възпроизвежданото изображение.

Добре известните марки се опитват да подобрят продуктовата линия от подобни устройства, създавайки оригинални варианти. Така се появиха и първите дигитални фоторамки, които са в състояние пълноценно да функционират с помощта на вградените си батерии. По правило, максималният период за непрекъсната работа на тези устройства е ограничен до няколко часа. Това обаче е повече от достатъчно, за да украсите помещението с фоторамка, когато електричеството е изключено.

Дигиталните фоторамки се предлагат в най-различни размери. Най-често срещани са малките модели. Те ще станат отлична декорация за офиса или у дома. Такива рамки могат да бъдат поставени върху рафт и да бъдат заредени с някои от най-запомнящите се снимки, които периодично да се прелистват и да си припомняте радостните моменти.

Стандартните устройства от този тип се произвеждат в размер 10 инча. При преизчисляване, тази цифра обозначава малко над 25 сантиметра. Това е много значителен размер, който ви позволява да създадете пълноценна фотокартина. Подобно устройство може да се впише в почти всеки стил на интериора.

Как да изберем дигитална фоторамка?

Днес дигиталната фоторамка премина в ранга на най-популярните и търсени подаръци. Въпреки това, много потенциални купувачи са изправени пред доста сериозни проблеми по отношение на избора на подобни джаджи. Работата е там, че за разлика от западните страни, нашите сънародници обърнаха внимание на тези устройства сравнително скоро. Поради това, повечето купувачи все още не са разбрали основните правила за определяне на високото качество на тази дигитална техника. За да улесним разбирането на особеностите в работата на тези джаджи, създадохме някои практически съвети относно избора.

Основният съвет при подбора на оптималната компания-производител. Трябва да се доверите на надеждните марки, които са спечелили доверието на клиентите. Те са от рода на texet. Тя получи изключително благоприятни отзиви от страна на клиентите поради високото качество на своите продукти.

Важно е да се ориентирате и в размера на тези джаджи. За целта ще трябва да решите колко голяма дигитална рамка е необходима специално за вашия интериор. Също така, трябва да вземете решение относно наличието на батерия в тези устройства. Не забравяйте да конкретизирате и изискванията си относно ефекта от работата на продукта и гарантирано ще намерите най-рационалния вариант.

 

 

Бърза и сигурна доставка до: София, Пловдив, Варна, Русе, Бургас, Стара Загора, Плевен и др.

Виж топ промоциите