• Вход или Регистрация или чрез

Изработка на онлайн магазин от Valival

Повече от 10 години ние от Plasico IT Superstore развиваме нашия бизнес, като основната ни цел е да доставяме щастие на нашите клиенти, предлагайки им най-добрите решения при избор на ИТ техника. Ние развиваме нашата дейност в продажбата на компютри, лаптопи, принтери, монитори, компоненти, мобилни и смар телефони, фотоапарати, употребявана техника и други, като се стремим да предлагаме висококачествени продукти с гаранция за качество от доказани производители.

За да можем да бъден конкуретносподобни в този бързо развиващ се бранш, ние имахме нужда от функционален, красив и добре поддържан уеб сайт. За това ние избрахме да се доверим на дигитална агенция Valival, които да избработят нашия онлайн магазин Plasico.bg.

Екипът от програмисти и дизайнери изключително точно разбраха какви са нашите представи и желания относно сайта, дадоха ни някои много добри препоръки и идеи, които в последствие реализираха при завършването на сайта. Те вложиха много професионализъм и усилия в изработката на един функционален, защитен и подреден сайт.

Plasico.bg е така структуриран, че всеки един потребител да може изключително бързо и лесно само с няколко клика на мишката да открие точно това, което търси. За допълнително удобство каталогът ни е разделен на категори и подкатегории, в които са групирани предлаганите продукти. В онлайн магазина може да се търси по производител и марка, което още повече цели да улесни потребителите, които търся точно определен артикул.

Ние от Plasico IT Superstore сме изключително доволни, че имам възможност да ви предложим висококачествена компютърна техника, чрез един наистина прецизен и фукнионален онлайн магазин какъвто е Plasico.bg.

Искаме да изскажем нашите специални благодарности на дигитална агенция Valival, че успяха да се справят отлично и изключително професионално с изпълненеито на поставената от нас задача. А резултатът напълно надмина нашите очаквания. За да бъде нашия онлайн магазин толко добър ние разчитаме на непрекъсната техническа поддръжка и SEO оптимизация от дигитална агенция Valival.

Доверете изработката на вашия уеб сайт на дигитална агенция Valival - за тях просто няма невъзможни неща!