• Вход или Регистрация или чрез
Plasico  ›  Компютри и сървъри  ›  Настолни Компютри

Настолни компютри

11087 продукта
Филтри
Подреди по:
На страница по:

Какви настолни компютри предлагаме

Огромното разнообразие в предлагането на настолни компютри е сред водещите предимства на онлайн магазина plasico.bg. В него могат да се открият различни видове машини - както за гейминг, така и офис компютри, работни станции и домашни компютри.

Евтини ли са

Цената на всяко отделно desktop устройство се определя от неговите специфики. Plasico IT Superstore предлагат настолни машини и в ниския, и в средния, и във високия ценови клас, така че всеки може да открие варианта, който отговаря на нуждите и бюджета му. Цените се движат в диапазона между 700 и 2500 лв, като се предлагат и ъпгрейднати гейминг настолни машини за над 2500 лв, с изключително мощни параметри, подходящи за най-отдадените геймъри.

Как да изберете добър компютър

Тъй като няма граници на това колко добър и мощен може да е един настолен компютър, всеки трябва да прецени за себе си кои характеристики са важни за целите, които той ще изпълнява. За да се избере най-доброто съотношение между цена и качество, основните компоненти, които трябва да се гледат, са мощността и моделът на процесора и видеокартата.

От процесора зависи общото поведение на устройството, скоростта, с която ще изпълнява задачите и колко различни задачи може да поеме едновременно, без да се претовари и забие системата. Качественият процесор ще повиши нивото на работа на настолната машина, без значение дали основната ѝ функция е да бъде офис/работна или се използва за игри.

С видеокартата са свързани качеството и скоростта на рендиране на картината, чистотата на образа и детайлността, която може да бъде постигната на екран. Добрата видеокарта е от ключово значение при гейминг конфигурациите, за да може компютърът да предостави гладко и безукорно игрово преживяване.

Коя е най-добрата марка

В онлайн магазина могат да се намерят както широко известни марки, така и обширен избор от специализирани гейминг брандове. Основните марки са:

  • Lenovo;

  • HP;

  • Dell;

  • Acer;

  • Plasico Powered by Asus;

  • Gaming PC Plasico.

Първите четири марки са отличен вариант за работна станция в офиса или у дома. Съчетават добър клас процесор, RAM и видеокарта на разумна цена, така че да гарантират добра производителност при работния процес.

Plasico Powered by Asus и Gaming PC Plasico обединяват различни марки гейминг машини с изключително мощни характеристики на процесора и видеокартата. С тях стандартното гейминг изживяване се ъпгрейдва с няколко нива, осигурявайки отлично поведение на машината часове наред.

Защо да ги купите от Пласико

В онлайн магазина на plasico.bg могат да бъдат открити много варианти за отлични настолни компютри както в луксозния, така и в евтиния сегмент на тези стоки. С помощта на наличните филтри търсенето и намирането на специфични характеристики е лесно, а веднъж избрана машината, остава само да се направи поръчка, която ще бъде доставена бързо и без проблеми на посочен от клиента адрес.

Но освен продукти, Plasico IT Stores предлагат и много услуги като гаранционен и извънгаранционен сервиз, покупки на изплащане, онлайн консултации. По този начин се гарантира отличното обслужване на всеки клиент, не само по време на покупката, но и след това.

 

 

Бърза и сигурна доставка до: София, Пловдив, Варна, Русе, Бургас, Стара Загора, Плевен и др.

Намаленията започнаха