• Вход или Регистрация или чрез
Plasico  ›  Употребявана техника  ›  Компютри втора употреба

Компютри втора употреба

4539 продукта
Филтри
Подреди по:
На страница по:

Употребата на настолни компютри и до днес е много предпочитана, въпреки достойните техни конкуренти в лицето на лаптопите. Заслужава ли си обаче покупката на втора ръка конфигурация и кои са нейните предимства? Ако изберем онлайн магазина на Пласико ще получим ли гаранция? Как да изберем правилния? Нека видим!

Заслужава ли си да закупите компютър втора ръка

Малък процент са вече домовете, в които настолния компютър липсва, особено там където има млади хора. Въпреки това, днес много голяма част от населението има проблеми с бюджета и той обикновено е твърде ограничен за подобни покупки. За щастие, решение на този проблем има и това са конфигурациите втора ръка.

Какви са предимствата на употребяваните компютри

Най-голямото предимство се крие в това, че реновираните PC са осезаемо по-евтини от новите си колеги, но по-възможности и функционалност са им пълни конкуренти. Откъде всъщност идва по-ниската им стойност? Както вероятно вече стана ясно, те са използвани, но технически са напълно изправни. Ако за Вас леките външни забележки не са от съществено значение и приоритетно е да платите по-малко, а да получите производителна маркова машина втора употреба, то Вие се намирате на правилното място.

Гаранционни ли са

Онлайн магазин Plasico.bg е бранд, който държи на репутацията си и в никакъв случай няма да предложи каквато и да е техника без гаранция. Това с пълна сила важи и за компютрите втора ръка, които можете да разгледате и поръчате дори и към момента. Гаранцията обикновено е с продължителност от 6 до 12 месеца, така че е напълно възможно самостоятелно и в комфорта на своя дом да се уверите в пълната им техническа изправност.

Как да изберете подходящия за вас

В избора на втора ръка настолни компютри, важен момент е целите на покупката Ви; за забавление, за игри, за работа, за мултимедия? За мултимедия (филми, клипове, музика, интернет) и за работа с офис приложения, то Вие се нуждаете от средно ниво производителност.

 

Ако обаче ще играете игри и ще извършвате видео обработка, ще работите с CAD приложения и ще извършвате рендерни операции, то Вие се нуждаете от мощна и производителна конфигурация с последно поколение изчислителен процесор и графична карта.

Защо да се доверите на Plasico

  • има над 10 годишна история на пазара;

  • магазинът е специализиран в продажбата на нова и втора ръка техника;

  • има солиден опит в технологиите и работи с най-добрите експерти от областта;

  • голям процент положителен потребителски отзвук в мрежата;

  • най-добрите цени в бранша. 

Бърза и сигурна доставка до: София, Пловдив, Варна, Русе, Бургас, Стара Загора, Плевен и др.

Намаленията започнаха