• Вход или Регистрация или чрез
Plasico  ›  Употребявана техника  ›  Компютри втора употреба

Компютри втора ръка

4579 продукта
Филтри
Подреди по:
На страница по:

Настолни Компютри Втора употреба на изгодни цени от Plasico

 

Имате нужда от настолен компютър на изгодна цена, а защо не втора употреба?

Тенденцията в днешно време налага всяка една сфера от ежедневието ни да се пренасочва в онлайн пространството. Ето защо става все по-належащо да се оборудваме с компютър, а най-добрият вариант да намерим евтин такъв е като се спрем на втора ръка.

В нашия онлайн магазин предлагаме тествани и годни за работа настолни машини втора употреба, с опция за покупка на изплащане.

 

 

Изберете измежду най-добрите маркови предложения на пазара за употребявана техника, а и не само:

  • Acer;
  • Dell;
  • Fujitsu;
  • HP;
  • Lenovo.

Най-важното, което трябва да знаете, за компютрите втора употреба

Външен вид

Един от основните въпроси към продуктите, които вече са били в употреба, се свежда до техния вид. Повечето от тях са с нормални или незабележими следи от употреба. В сайта ни ще видите описанията на конкретните модели, като при наличие на забележки – те са описани детайлно в страницата на дадения продукт.

Гаранция

Друго често запитване, за този тип продукти, е как стои въпросът с гаранцията на компютри втора ръка. Въпреки че са употребявани, при покупка на такъв също получавате гаранция, както и при новите, посочена в описанието. В Пласико разполагаме със собствен специализиран сервиз, където при необходимост ще се погрижат да възстановят годността на Вашата машина. Освен това, при поръчка, имате опция за удължаване на гаранцията с още една година, на изгодна цена. След изтичане на гаранцията също може да разчитате на нашия сервиз за следгаранционно обслужване, докато позволява да се поддържа вашата машина втора ръка в употреба.

Какво включва комплектът

Заедно с избрания употребяван продукт получавате в комплект прилежащия към него кабел за захранване, гаранционна карта, както и ръководство за употреба.

Как да изберем подходящия модел компютър втора употреба

За каквото и да Ви се налага да го използвате разполагаме с варианти, подходящи за различните видове дейност. По характеристики старите компютри не отстъпват на новите. Въпреки че вече са били в употреба, предлагат и по-голяма производителност от някои от преносимите, като например тези с четириядрени процесори. В зависимост от приложението, за което Ви е необходим изберете между по-мощна видео карта или процесор, а защо не и двете.

Workstation

Ако Ви е необходим като офис оборудване, то може да селектирате своя избор на наличните ни Workstation модели втора ръка, обединяващи двете най-важни спецификации. В случай на покупка на по-голям брой работни станции – има възможност да се ползвате и от по-добри цени.

От друга страна, при работа, свързана с графична обработка, разгледайте моделите с видео карти Quadro, проектирани специално за такъв вид дейност.

Също така, обърнете внимание на форм фактора на кутията, съобразявайки пространството, с което разполагате. Предлагат се, освен стандартните размери, но и микро и мини варианти, освен това има и ултра тънки, средни и малки кутии. Още един рационален вариант са all in one компютрите, които обединяват всичко необходимо в едно.

За игри

Ако обаче смятате да вкарате в употреба машината за игри, прегледайте моделите от GTX серията на NVIDIA, като може да добавите и необходимата големина SSD диск.

За образование

Компютрите втора ръка са подходящи също и за образованието, като предлагаме и такива с Windows или с опция да се инсталира такъв. За този тип дейност достатъчна работоспособност предлагат и употребяваните с двуядрен процесор.

 

Употребявани компютри за работа, игри и образование от Plasico

 

Всички налични модели подлежат на подобряване на базовите характеристики. Ако набелязаният от Вас компютър втора ръка няма достатъчно RAM памет или не е с достатъчно голям SSD диск, то имате възможност да ъпгрейднете тези параметри, според Вашите нужди, както и да добавите уиндолс. Тези ъпгрейди са различни за отделните модели, тъй като се влияят от фактори като процесора, слотовете за памет, с които е оборудван от производителя, форм фактора на кутията и други.

В Пласико може да се възползвате да закупите избрания компютър втора ръка чрез лизинг, дори когато продуктът е в промоция. Разгледайте нашите обяви за употребявана техника или посетете някой от магазините ни в София и Варна, където ще получите качествено консултиране.

Бърза и сигурна доставка до: София, Пловдив, Варна, Русе, Бургас, Стара Загора, Плевен и др.