• Вход или Регистрация или чрез
Plasico  ›  Лаптопи и аксесоари  ›  Аксесоари за лаптоп  ›  Чанти за лаптоп

Чанти за лаптоп

294 продукта
Филтри
Подреди по:
На страница по:

Чанти и калъфи за лаптопи с всякакви размери

Самият факт, че лаптопът представлява мобилно устройство, предполага честото му пренасяне от едно място на друго. Това от своя страна подсказва за необходимостта от допълнителна защита на устройството. С това отлично се справят чантите и калъфите за лаптопи. Опитайте се да симулирате ситуация, в която е необходимо да преминете цяла София с любимия си преносим компютър или да отидете на екскурзия. Очевидно защитният кейс ще ви бъде добре дошъл. Тук разбира се може да използвате най-различни протекции. Всичко опира до предпочитанията ви.

Какво представляват чантите за лаптопи?

С асортимента всичко е приблизително ясно. Изборът е ограничен от няколко критерия:

 

  • диагонал на устройството;

  • материал на производство;

  • модел на чантата;

  • вид крепежни елементи;

  • наличие на допълнителни отделения;

  • цена.

 

Чантите за лаптоп се правят за различни диагонали и е важно да изберете модел, който да съответства на параметъра на вашия ноутбук. Наличието на отделения и джобове ще ви позволи да поберете и всички необходими малки допълнения, като резервна батерия и флаш-устройство. Моделите са ограничени само от въображението на дизайнерите, които ги разработват. С дръжки, презрамки, ципове и велкро, закопчалки - всички опции имат своите предимства и недостатъци. Материалът на производство също е различен. Най-качествените са от кожа. Простите модели са изработени от изкуствени материали. Освен тях, много са популярни и раниците с отделения за преносими компютри.

Калъфи за лаптопи

Онлайн-магазините, като платформи за търговия с най-голям асортимент, предлагат калъфи за портативни компютри както за конкретни модели, така и за универсални версии. Освен това, тези аксесоари могат да бъдат разделени на две групи:

 

  • несменяеми;

  • сменяеми.

 

Конструктивните особености на всеки от тях са очевидни. Несменяемите се използват през цялото време, независимо дали използвате портативния си компютър или не. Сменяемите представляват опростена версия на чантата с минимум елементи в конструкцията. Материалите за производство също могат да бъдат различни - от текстил и кожа, до пластмаса и метал. Кой калъф за вашия мобилен компютър точно да закупите, решете от гледна точка на условията на неговото използване и целесъобразност.

 

В онлайн магазин Plasico.bg можете да вземете чанти и калъфи за лаптопи от всякакъв размер, включително фирмени и ексклузивни модели от най-известните производители на тези аксесоари.

 

 

Бърза и сигурна доставка до: София, Пловдив, Варна, Русе, Бургас, Стара Загора, Плевен и др.