• Вход или Регистрация или чрез
Plasico  ›  Лаптопи и аксесоари  ›  Аксесоари за лаптоп  ›  Зарядни за лаптоп

Зарядни за лаптоп

79 продукта
Филтри
Подреди по:
На страница по:

Зарядно за лаптоп на изгодни цени от Plasico

 

Покупката на лаптоп с добри параметри не е единственото важно нещо, когато става дума за осигуряването на ИТ оборудване за професионални или любителски цели. Необходимо е да помислим още и за правилното му захранване, зависещо от използваното от нас зарядно устройство. Изборът на подходящ накрайник е обвързан в определени технически параметри, на които следва да обърнем внимание. При нас ще откриете нови адаптери на водещи марки с 12V, 24V, 19V и повече волта.

 

Какви зарядни за лаптопи предлагаме в plasico.bg

В онлайн магазин Пласико предлагаме разнообразие от оригинални зарядни за лаптопи, с перфектни характеристики, на достъпни цени. Моделите, предлагани на сайта пасват на преносими компютри от популярните марки Acer, Dell, HP, Lenovo, Huawei, Samsung, Asus, както и на други брандове, предлагащи ИТ продукти.

Тук ще намерите захранващи адаптери с универсално приложение, модели за кола, накрайници с конкретна съвместимост, решения с различна мощност и размери, както и списък от известни производители в сферата на компютърната техника. Изборът от зарядни за всички съвременни лаптопи не е никак малък, като водещо в случая е да съобразите параметрите им с тези на устройството.

 

На какво да обърнете внимание при избор на ново зарядно

Ако до този момент не ви се е налагало да купувате отделно зарядно за лаптоп, определено ще се запитате на какво трябва да обърнете внимание, за да пасне на вашия модел, а не да не се сдобиете с непотребна вещ., Ето кои детайли е добре да знаете:

  • входно и изходно напрежение – тези две мерни единици определят стабилността на преносимия компютър в работен режим. Входното напрежение е достатъчно да бъде в диапазона от 100 до 240 волта, а изходното да е със същата стойност като тази, посочена на лаптопа. Ако заложите на неподходящо зарядно е възможно да се появят технически неизправности по техниката;
  • вид на буксата – тя може да е стандартна, с два контакта или с три извода. Водещо правило е тя да е подходяща за гнездото на преносимия компютър, за да не се счупи или дори да изгори. Всяка една разновидност на буксите съвпада с конкретен модел лаптоп, което е добре да съобразите при избора на зарядно;
  • изходен ток – този параметър говори за количеството ток, което захранващият адаптер може да подаде към техниката. Обърнете внимание на данните върху корпуса на мобилната техника, за да се уверите, че изходният ток е най-малкото равен на посочените цифри.

Изброените насоки ще ви помогнат да се ориентирате правилно в избора на подходящото за вашия лаптоп зарядно. Към всеки един продукт ще откриете подробно описание и снимков материал, за да добиете точна представа за неговите спецификации. Посочени са важни детайли като предназначение, тип и мощност, напрежение и изходящ ампераж, размери на конектора, марка, цена и гаранционни срокове.

Универсални зарядни за лаптопи от Plasico.bg

 

 

Защо да купите захранващи адаптери от магазин Пласико

В нашия онлайн магазин разполагаме с богат асортимент от стоки, който включва не само оригинални зарядни за лаптопи, но и много други видове ИТ продукти, както за бизнеса, така и за любителски цели.

При нас ще откриете компютри, монитори, периферия, офис обзавеждане, видеонаблюдение, таблети и смартфони, употребявана техника и др.

Защо да ни се доверите? Предлагаме изгодни цени, които допълваме и с атрактивни целогодишни намаления, за да може да пазарувате още по-изгодно! Вижте какво имаме за вас и направете своя избор още днес.

Бърза и сигурна доставка до: София, Пловдив, Варна, Русе, Бургас, Стара Загора, Плевен и др.