• Вход или Регистрация или чрез
Начало  ›  Лаптопи и аксесоари

Аксесоари за лаптоп

1234 продукта Назад
Филтри
Подреди по:
На страница по:
HyperX Raider Gaming Backpack, геймърска раница за лаптоп, 15.6", Черна 68.00 лв. 85.00 лв.

HyperX Raider Gaming Backpack, геймърска раница за лаптоп, 15.6", Черна

 • Раница
 • До 15.6 Инча
 • Полиестер
 • Отделения за периферия, захранване, кабели, здрава и регулируема презрамка, уплътнена вътрешност за по-добро предпазване
 • Черен
Добави в любими
Детайли Бърз преглед Сравни -17 лв.

Какви продукти ще откриете в тази категория

Аксесоарите за лаптоп са онези допълнителни предмети, които удължават експлоатационния период на устройството, заместват загубени или изхабени части, използват се за почистване или пренасяне на машината. В секцията „Аксесоари за лаптоп“ в онлайн магазина на plasico.bg, както и в магазините в София и Варна ще открием:

 • Зарядни;

 • Батерии;

 • Чанти;

 • Скинове;

 • Почистващи материали;

 • Други.

Зарядното е един от най-проблемните аксесоари. Много е лесно да бъде изгубено, а друг съществен проблем при него е, че понякога кабелът му се прекъсва и не подлежи на ремонт. В такъв случай е добре да има от къде да си купим заместващо, така че спокойно да продължим да работим на преносимия си компютър.

Батериите имат определен експлоатационен срок, заложен още при производството им и той се базира на определен брой зареждания и разреждания. След като той бъде достигнат, започват проблеми като твърде кратка или никаква работа на устройството без да е включено към захранване, което малко или много обезсмисля термина „преносим компютър“.

За да не се стига до там, в Пласико се предлагат оригинални заместващи батерии за много марки и модели лаптопи, благодарение на които можем да продължим да използваме машината си, където ни е удобно.

Специализираните чанти, раници и калъфи са удобен начин да пренасяме своята техника, без да я излагаме на вредни въздействия от околната среда. Plasico IT Superstore предлагат вълнуващо разнообразие от дизайни и модели, сред които ще намерим както строги бизнес предложения, така и весели и шарени варианти, с които да пренасяме лаптопа си спокойно и безопасно.

Скиновете са симпатичен начин за изразяване на индивидуалността ни. На капака на нашата машина можем да залепим лепенка с вдъхновяващ цитат, красива гледа, забавна поп-културна препратка и всичко останало, което може да ни хрумне.

Почистващите продукти са важни, тъй като лаптопът ни е изложен ежедневно на въздействието на мръсни ръце, прашен въздух и други фактори. За да му удължим живота и да запазим функционалността е препоръчително да го почистваме външно на регулярни интервали. В Пласико ще намерим почистващи комплекти, които ще ни улеснят в това начинание.

Освен тези строго ориентирани към лаптопите аксесоари, в plasico.bg можем да разгледаме и изберем и други като мишки и подложки за тях, слушалки с микрофон, охлаждащи подложки и други.

Кои аксесоари са необходими

Зарядното устройство и батерията са есенциални за правилното функциониране на нашата машина, затова и са най-необходимите аксесоари. Непосредствено след тях е специализираната чанта за пренасяне на лаптопа и прилежащите му кабели, слушалки с микрофон и други, така че всичко да е на едно място, добре подредено и защитено от климатичните влияния.

Какви са предимствата да пазарувате от plasico.bg

В онлайн магазина на plasico.bg ще намерим грандиозен избор от аксесоари за лаптоп на изключително ниски цени. Това ни дава възможност да се сдобием с пълно оборудване за нашата машина евтино и с гарантирано качество. Поръчката се оформя лесно, а доставката е бърза и коректна.

 

 

Виж Намаленията