• Вход или Регистрация или чрез
Plasico  ›  Смартфони и таблети  ›  Таблети

Таблети

165 продукта
Филтри
Подреди по:
На страница по:
97.99 лв. Цифрова писалка за таблет HUION PW517
  • Съвместимост с: Huion Inspiroy KeyDial KD200, Inspiroy Giano (G930L), Inspiroy Dial 2 (Q630M), Kamvas 12, Kamvas 13, Kamvas 16, Kamvas 22, Kamvas 22 Plus, Kamvas 24, Kamvas 24 Plus, Kamvas Pro 24, Kamvas Pro 13 (2.5K), Kamvas Pro 16 (2.5K) , Kamvas Pro 16 (4K), Kamvas Pro 16 Plus (4K) , Kamvas Pro 24 (4K)
  • 8192 нива
  • 2 бутона
  • Рисуване
  • 5080 lpi
Добави в любими
Детайли Бърз преглед Сравни

По какви параметри се избира таблет?

Днес таблетът се е превърнал в един от популярните видове оборудване в България. Използва се за забавление, работа и учене. А тези, които все още нямат свой таблетен компютър, трябва да се замислят сериозно за покупка.

Това устройство уверено издържа на конкуренцията, както от страна на смартфоните, така и от лаптопите. Но според възможностите си, таблетът все още е абсолютно уникално устройство, за което към момента липсва алтернатива.

Таблетите се отличават по различни параметри, като мощност и честота на процесора, до резолюцията на дисплея, типа на матрицата и материала на корпуса. Когато избирате таблет, старайте се основните му качества да съответстват на нуждите ви. Естествено, важна е и цената на таблета.

На какво да обърнем внимание преди покупка?

Операционна система

От нея зависи как ще изглежда потребителският интерфейс и какви приложения ще работят на този таблет. Предлагат се три варианта на операционната система: Windows, iOS, Android.

 

Изберете Windows, ако сте свикнали много с тази операционна система на своя настолен компютър. Съвместимостта на стандартните Windows приложения с операционната система за таблети зависи от нейната версия. И така, Windows 8.1, инсталиран едновременно на таблета и компютъра, ви позволява да синхронизирате тези устройства и да използвате същите програми.

 

На iOS работят абсолютно всички устройства на Apple. За нея съществуват огромен брой приложения и много от тях са платени. Производителят внимателно ги сканира за вируси или шпионски софтуер.

Android - най-разпространената ОС за таблети. Повечето приложения са създадени за нея. Но, избирайки таблет, уверете се, че той работи с най-новата версия на Android, защото много от съвременните приложения няма да работят.

Дисплей

Ако възнамерявате да използвате таблета в транспортно средство или на път, изберете устройство с диагонал 6-8 инча, като максимума е 10 инча.

Ако планирате да работите в спокойна среда, можете да обърнете внимание и на 12-инчовите таблети.

Впечатляващите 20 или повече инча ще бъдат удобни за използване само на бюро, като алтернатива на лаптопа.

Процесор

Разбира се, колкото по-мощен е, толкова по-производителен е таблетът. Но потърсете информация не за броя на ядрата, а за това каква е тяхната работна честота.

Потребителска памет

Тя може да бъде вътрешна и външна. Съществуват много модели, които имат само първия тип памет, от 8 до 64 GB. Но ако това не ви е достатъчно, можете да изберете устройство, което поддържа външни ресурси, като карти с памет до 64 GB.

От къде да купите таблет?

В онлайн магазин Plasico.bg със сигурност могат да ви помогнат при избора, както и да ви разяснят всяка неяснота. Нашият виртуален търговски обект е официален дистрибутор на много световни производители и затова можете да сте сигурни, че таблетите, представени в каталога, са 100% надеждни.

На нашия сайт можете не само да изберете таблет според неговите характеристики, но и да прочетете отзиви за онези модели, които ви интересуват най-много. Това значително ще ви улесни при правилния избор.

Освен това, в платформата на Plasico.bg редовно се провеждат интересни и изгодни промоции, които ви позволяват не само евтино да закупите таблет, но понякога дори и да получите хубав подарък за него. Ето как всъщност, покупката на таблет от Plasico.bg е наистина страхотна идея!

 

 

Бърза и сигурна доставка до: София, Пловдив, Варна, Русе, Бургас, Стара Загора, Плевен и др.

banner 864
Виж повече тук ›