Уважаеми клиенти, във връзка с официалните съобщения от страна на националните куриери за забавянето на пратките, породено от голямото им натоварване, Ви съветваме да избирате доставки до офис на куриера.

×
  • Вход или Регистрация или чрез
Plasico  ›  Лаптопи и аксесоари  ›  Лаптопи

Лаптопи

2019 продукта
Филтри
Подреди по:
На страница по:

Лаптопите са изключително удобни машини, позволяващи ни да избираме спокойно и свободно къде да вършим работата си или да се забавляваме. За да се сдобием с добра машина обаче, първо трябва да изберем добър търговец, на когото да се доверим при избора на тази толкова ценна машина. Plasico IT Superstore са доказан лидер, на когото можем да разчитаме, стане ли въпрос за качествени IT продукти.

Какъв лаптоп да изберем

Най-напред трябва да знаем за какво основно ще използваме новото устройство, за да преценим на какви характеристики да наблегнем, докато разглеждаме оферти.

При част от видовете лаптопи функциите им се припокриват, така че е въпрос на личен избор и конкретни нужди какво ще изберем. Лаптопите със 100% sRGB и тези за графична обработка са със сходни характеристики на отличен дисплей и мощен процесор, който да поддържа графичен софтуер. С мощен процесор и батерия се отличават и преносимите компютри, подходящи за Workstation.

Лаптопите за 4K и 3D филми, както и тези за игри, включително и екстремен гейминг, са с отлична видеокарта, способна да рендира и най-богатите и сложни изображения, особено когато става въпрос за 3D картини и филми.

Бизнес лаптопите обикновено са с изчистен дизайн, издръжлива батерия и балансиран хардуер, съчетаващ и достатъчно RAM и видео карта, и подходящ процесор и вътрешна памет. Често с такива характеристики са и супер леките машини, за да не натоварват допълнително физически притежателя си.

Лаптопите в ниския ценови клас са идеалното решение, когато имаме нужда от нова машина, а бюджетът ни е ограничен. В тези случаи „евтино“ не означава „некачествено“, а само ограничена мощност, памет и живот на батерията.

Какви марки предлагат и в какъв ценови клас

В онлайн магазина на plasico.bg можем да открием следните популярни марки, като цените им се движат между няколкостотин и няколко хиляди лева:

Марка

Ценови диапазон

Марка

Ценови диапазон

Acer 

468 – 7709

Gigabyte

3581 – 5279

Apple

2445 – 6255

HP

439 – 5930

Asus

464 – 5705

Lenovo

409 – 5209

Dell

549 – 7549

Microsoft

2185 – 2986

Fujitsu

1875 – 3452

MSI

1448 – 4160

 

Важно е да се знае, че независимо дали ще изберем лаптоп в нисък или висок ценови клас, от Пласико дават пълна гаранция за качеството на всеки техен продукт и това не се диктува от цената, която плащаме.

Защо да купим от Plasico

Пласико са отличен избор, когато става въпрос за нова IT техника. Онлайн и във физическите им магазини във Варна и София можем да открием такова разнообразие от компютри и периферия, че да задоволим и най-смелите си капризи. Всички техни продукти могат да станат наши и на изплащане, ако това е предпочитаният ни начин на пазаруване.

Освен отличното обслужване и безплатната консултация, в Пласико предлагат и фирмен сервиз с гаранционно и извънгаранционно обслужване, където при евентуална повреда можем да поверим машината си за ремонт, а техните специалисти ще се погрижат по най-добрия възможен начин за нея.

Бърза и сигурна доставка до: София, Пловдив, Варна, Русе, Бургас, Стара Загора, Плевен и др.

Gaming Weeks в Plasico
Gaming Weeks в Plasico Виж Промоциите Виж повече тук ›