• Вход или Регистрация или чрез
Plasico  ›  Dell  ›  Лаптопи и аксесоари  ›  Аксесоари за лаптоп  ›  Зарядни за лаптоп  ›  Dell зарядни за лаптоп

Dell Зарядни за лаптоп

6 продукта
Филтри
Подреди по:
На страница по:

Въпреки високата надеждност на лаптопите Dell, винаги може да се стигне до необходимост от избор на резервно зарядно за вградената батерия. Какви видове ще откриете в онлайн магазин Пласико и защо да ги предпочетете?

Как правилно се зарежда лаптоп Dell?

Препоръките на експертите са да използвате само оригинални зарядни, предназначени за вашия модел. Не зареждайте батерията, когато е напълно разредена. Включвайте я на зарядно при 20% остатъчен заряд. Изключете лаптопа при зареждане, което ще увеличи времето за запълване на заряда.

Кое зарядно е подходящо за ноутбуците Dell?

В зависимост от машината, нейните спецификации могат силно да варират, което се отразява и върху параметрите на устройството за зареждане. При избора е важно да проверите:

  • съвместимостта на конектора – трябва да е идентичен на предвидения в ноутбука;
  • мощността – измерва се във ватове и спрямо капацитета на батерията, може силно да варира;
  • волтажа – обичайно е в рамките на 20V, по-малко или повече. Зависи от препоръките на Dell за съответния модел компютър.

Какви се срещат в раздела на Пласико?

Достъпни са устройства с мощност от 45W, 90W и максимум до 130W. Съвместими са с моделите Inspiron, 1545, 1525, n5110 и n5010.

Защо да купите от нас?

Предлагаме нова и оригинална техника на отлични цени. Даваме гаранция на всеки наш продукт и предлагаме безплатна консултация.

Намаленията започнаха