• Вход или Регистрация или чрез
Plasico  ›  Употребявана техника  ›  Компоненти втора ръка  ›  Видео карти втора ръка

Видео карти втора ръка

14 продукта
Филтри
Подреди по:
На страница по:

Видео картите втора употреба днес са много разпространени и използвани, особено когато са предназначени за компютър. Какви разновидности ще откриете в онлайн магазина на Пласико и заслужава ли си покупката на втора употреба? По-добре ли е да имат гаранция и как да изберем правилната?

Какви видео карти втора ръка ще откриете

Нови или реновирани, те са жизнен компонент от цялостната хардуерна конфигурация и тяхното предназначение е да обработват всички важни за графичната съставляваща операции. Съвременните решения обикновено представляват различна по размер правоъгълна платка с отделни по нея миниатюрни части и вентилатор за охлаждане на основния чип. Ако разделим видео картите втора употреба на външни и вътрешни, то в сайта на онлайн магазин Plasico.bg към момента ще откриете само вътрешни.

Струва ли си да купите употребявана видео карта

Когато покупката става от сайтове за обяви, съществува риск да Ви продадат компонент, който е с частична или пълна липса на функционалност. Ако обаче предпочетете доверен и доказал се във времето онлайн магазин, като Plasico, то можете по-смело да пазарувате, знаейки, че подобни търговци държат на репутацията си. Ние предварително изпробваме и тестваме видео картите втора употреба, така че да сме сигурни, че продаваме работещи и евтини компютърни части за PC.

Гаранционни ли са

Както споменахме и по-горе, ние освен, че предварително тестваме и изпробваме предлаганите в магазина на Plasico видео карти втора употреба, даваме и гаранция за това. Така клиентите са по-спокойни като пазаруват и имат възможността да изпробват работоспособността на компонента и при проява на дефект той да бъде отстранен съгласно условията в гаранцията. Нейната продължителност е в рамките на 6 месеца, което е достатъчно голям период за установяване на пълната функционалност.

Как да изберете подходяща за вас

Благодарение на този графичен компонент, Вие имате възможност да виждате картината на своя компютър и ако изборът не е правилен, няма да можете да го използвате. Ето защо, когато правите своя избор, обърнете внимание на:

  • производител - най-популярните в бранша са AMD и Nvidia;

  • съвместимост - важно е да се провери съвместимостта на слота върху дънната платка и ако графичната част е много производителна да проверите и запаса от мощност на захранването;

  • обем и типа на паметта - оптималният обем трябва да е поне 4GB, а при игрите той да е по-голям. Препоръчва се памет от типа GDDR5 или по-съвременна.

Защо да изберете Пласико

Защото, въпреки че предлага както нови, така и втора употреба компютърни компоненти, компанията тества всяка една част в собствени лаборатории за да получат клиентите най-доброто техническо състояние и цени на покупките си.

Бърза и сигурна доставка до: София, Пловдив, Варна, Русе, Бургас, Стара Загора, Плевен и др.

banner 864
Виж повече тук ›