• Вход или Регистрация или чрез
Plasico  ›  Acer  ›  Компютри и сървъри  ›  Настолни Компютри  ›  Acer настолни компютри

Настолни компютри

250 продукта
Филтри
Подреди по:
На страница по:

Настолни компютри Acer на изгодни цени от Plasico

 

Предлага ли Acer добри настолни компютри

Тайванската компания Acer е сред най-успешните производители на компютърна техника. Продуктите, предлагани от бранда, са много популярни и търсени в целия свят. Най-впечатляващите и купувани фирмени модификации са All in One вариантите, емблематичната серия лаптопи Aspire, както и мониторите. Едно от най-основните предимства на техниката под марката е доказалото се вече високо качество и безпроблемната работа на всяко от устройствата.

All in One или настолен компютър

За разлика от Tower вариантите, представляващи едни големи кутии, All in One моделите са проектирани, така че да са компактни, тънки и елегантни. Те не заемат много място върху работния плот и са с достатъчна производителност. Проектирани са за офис работа, но не и за извършване на ресурсоемки задачи.

Какви видове ще намерите в Пласико

Най-харесвани и достъпни са настолните компютри Acer от серията Aspire. Те се отличават с много добри за съвременните устройства характеристики, на евтини цени. Предлаганите модели са с различна големина на екрана, размер на RAM паметта, процесор и видео карта (вградена или Nvidia).

Защо да купите от Plasico

  • голямо разнообразие от продукти;
  • сигурна гаранция;
  • ежемесечни промоции.
Виж топ промоциите