• Вход или Регистрация или чрез
Plasico  ›  Компютри и сървъри  ›  Настолни Компютри  ›  : За бизнеса

Настолни компютри за бизнеса

474 продукта
Филтри
Подреди по:
На страница по:
Списък филтриран по:За бизнеса

Настолни компютри за офис на изгодни цени от Plasico

 

 

 

 

В днешно време почти всяка дейност се пренасочва в онлайн пространството и става наложително да разполагаме с надеждно офис оборудване. Бизнес ориентираните компютри са перфектното решение за офиса, при обновяване на техниката или за дома, ако работите от вкъщи. Тези машини се предлагат в различни конфигурации, отговарящи на разнообразните нужди, за бързо изпълнение на задачите ви.

 

Какви продукти ще намерите при нас

В онлайн магазин Пласико предлагаме нови бизнес компютри на топ цени, които са подходящи за професионални цели и обучение. Качествените компоненти, фигуриращи в този тип машини, гарантират тяхната висока производителност и надеждна работа. Разполагаме и с мини десктоп решения, отличаващи се с малки размери, но отново с достатъчна мощност, както и с all-in-one компютри, осигуряващи цялостно офис обзавеждане.

Може да сведете избора си до по-евтини продукти или да се насочите към високия ценови клас, със специализирано приложение. Ще намерите марки като Asus, Acer, HP, Lenovo, Dell и Fujitsu, като всеки един от тези производители заема лидерски позиции в сферата на ИТ технологиите. Ъпгрейднатите офис компютри са също част от продуктовия ни асортимент. Всеки един офис компютър може да бъде закупен и на лизинг.

 

Как да изберете офис компютър за бизнеса

За да изберете подходящата конфигурация, е необходимо да наблегнете на конкретни параметри, определящи се от естеството ви на работа. Ето на какво препоръчваме да обърнете внимание от Пласико:

 

  • Техническите характеристики. Правилните параметри на настолното PC стоят в основата на неговата селекция. Компоненти като процесор, RAM памет, видео карта и операционна система са от ключово значение за производителността на техниката;
  • Хората, за които е предназначена техниката. Не е необходимо за всеки отдел да купувате еднакви машини. Подберете необходимите офис компютри, според предназначението на индивидуално изпълняваните задачи. Ако служителите ще използват оборудването единствено за административни цели, то може да се спрете на по-добър процесор и лицензирана операционна система. Ако, обаче, ще се занимават с обработка на графики и изображения, то тогава трябва да изберете видео карта, подходяща за тази дейност, но и да добавите и повече памет;
  • Ценовият диапазон. На сайта ни ще откриете продукти както от ниския, така и от средния и високия ценови клас, така че всеки един от вас да открие подходящо решение, спрямо покупателната си възможност. Освен това, в Пласико предлагаме и 2-годишна гаранция, както и гаранционно и извънгаранционно обслужване.

Офис компютри от Plasico.bg

Дори да не сте имали време или възможност да се запознаете с всяка една от тези акцентни точки, може да се обърнете за експертно мнение към наш консултант, който ще ви помогне да вземете правилното и информирано решение.

 

Защо да поръчате техника от онлайн магазин Пласико

 

Дори да не сте имали време или възможност да се запознаете с всяка една от тези акцентни точки, може да се обърнете за експертно мнение към наш консултант, който ще ви помогне да вземете правилното и информирано решение.

Gaming Weeks в Plasico
Gaming Weeks в Plasico Виж Промоциите Виж повече тук ›