• Вход или Регистрация или чрез
Plasico  ›  Аксесоари  ›  Подложки за мишка  ›  : За игри

Геймърски подложки за мишки

201 продукта
Филтри
Подреди по:
На страница по:
Списък филтриран по:За игри
Подложка за мишка Redragon Capricorn P012-BK 19.00 лв. Подложка за мишка Redragon Capricorn P012-BK
 • 26 х 33 х 0.3 мм
 • Изработен от висококачествен текстил с гумена основа, която не позволява приплъзване на подложката.
 • Черен
 • Допълнителна обшивка на ръбовете за предотвратяване на износването и деформацията им.
Добави в любими
Детайли Бърз преглед Сравни За игри
 Геймърски пад A4tech X7-500MP 20.00 лв. Геймърски пад A4tech X7-500MP
 • 437x400x3 mm
 • Изработен от висококачествен текстил с гумена основа, която не позволява приплъзване на подложката.
 • Черен
 • Специализирана за игри
Добави в любими
Детайли Бърз преглед Сравни За игри
Геймърски пад Asus Echelon 25.00 лв. Геймърски пад Asus Echelon
 • 355x254x3mm
 • Изработен от висококачествен текстил с гумена основа, която не позволява приплъзване на подложката.
 • Черен
 • Специализирана за игри
 • 2 години
Добави в любими
Детайли Бърз преглед Сравни За игри
Геймърски пад за мишка Redragon P015 XXL 29.00 лв. Геймърски пад за мишка Redragon P015 XXL
 • 35.8 x 11.8 x 0.11 inches
 • Висококачествена фина материя, позволяваща оптимална скорост и точен контрол по време на игра.
 • Черен
 • Супер гладка повърхност - Покритието от текстилна ликра осигурява отлични характеристики на плъзгане, които ви позволяват да извършвате бързи превключвания и да извличате високопрецизни снимки с увереност и последователност.
 • 2 години
Добави в любими
Детайли Бърз преглед Сравни За игри

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВАТ ГЕЙМЪРСКИТЕ ПОДЛОЖКИ?

Продуктите, като игровите подложки за мишка, са доста популярни в гейм средите. Принадлежат към необходимите на всеки напреднал потребител принадлежности. Целта им е съвсем ясна. Използват се за компютърната мишка. Взаимодействието с подобна подложка дава допълнителни предимства и положителен ефект.

Говорейки за предимствата на тези принадлежности, трябва да се отбележи и тяхната практичност. Много контролери имат свойството да събират целия прах и мръсотия от работния плот. С покупката на подобен продукт - това няма да се случи. Сред техническите предимства може да се отбележи рязкостта и скоростта на работата. Не е тайна, че когато работите без допълнителна подложка, мишката функционира много по-бавно, изоставяйки стрелката при преминаване върху грубата част от бюрото. Също така, контролируемостта е значително намалена, доверявайки се само на ръката на потребителя. С покупката на този полезен аксесоар, опитният геймър ще увеличи площта за плъзгане и в същото време лекотата при управлението.

Освен това, геймърските подложки значително удължават живота на компютърната мишка на работното място. В крайна сметка, всеки от тях има специални миниатюрни кръгли крачета, които са склонни да се износват с течение на времето. Останалите фактори също значително намаляват, като срока на годност например. За лидер на пазара се счита известната компания Razer.

РАЗНОВИДНОСТИ

Вариациите на този тип продукти са около сто. Една от основните характеристики е материалът, от който са направени. Традиционно е прието да се наричат ​​тъканни модели. Те принадлежат към евтиния ценови сегмент в цялостната продуктова линия. Практични са и са лесни за използване. Нямат допълнителни крепежни елементи или лепенки. От техническа гледна точка са по-малко продуктивни. Поради липсата на допълнителни покрития, тези геймърски подложки са склонни да се покриват с мазнини и прахови отпадъци. Техен плюс също е в малките размери, осигуряващи удобното транспортиране.

Пластмасовите могат да принадлежат и към по-евтините модели. Преди да изберете, се препоръчва да се запознаете с начините им на закрепване. Те имат лесна система за монтаж. Повечето модели се фиксират с помощта на залепваща се лента. Фиксацията е надеждна. Мишката не се забавя и не спира, дори и при периодично бързо използване. Грижата за този продукт не е сложна и се свежда да неговото забърсване с обикновена влажна кърпичка. Асортиментът е широк, има различни цветни щампи и шарки, озаряващи еднообразното ежедневие на любителя на аркадата и симулатора.

Въпреки това описание има още едно: що се отнася до допълнителното функционално предназначение, специалистите и професионалистите разграничават още няколко разновидности. Те са както следва:

 • Speed. Като цяло, това са ​​най-гладките подложки за мишки. Това свойство позволява на курсора да се движи с невероятна скорост. Специално проектираната текстура е предназначена за високи натоварвания, а дъното на „мишката“ не се протрива;
 • Control. Както подсказва името, подложката е предназначена за извършване на контрол с голяма точност. Този подвид, както е описано и по-горе, обикновено не е подходящ за работа. Закупуването на подобна подложка за офис дейности - това не е най-практичното решение. Те правят възможно буквалното пикселно преместване на курсора, както в игрите, така и например в графичните редактори, като Photoshop. Повърхността на тези подложки за мишки е по-грапава и текстурирана.

За любителите на екзотиката, на пазара са представени уникални модели. Те включват вариации с подсветка. Удобството на тяхното използване се проявява главно през нощта. Цветът на допълнителното осветление може да бъде всякакъв. Най-популярните са червеното и синьото.

Теоретично, мишката може да съществува без това допълнение, но производителността ще бъде значително по-ниска. Трябва предварително да се определи за какви цели е необходим продуктът. Купуването на геймърска подложка за мишка ще бъде възможно най-необходимо, ако компютърът и всички останали компоненти са предназначени за видеоигри и собственикът на продуктите може да се нарече професионален геймър. В този случай, чувствителността на устройството ще бъде много важен критерий. Говорейки за шутърите, това е най-важното техническо значение от всички други. В стрелбите е много важно мишката да отговаря за прицелването и целта, а скоростта на реакцията ще ви приближи до победата във важните състезания.