• Вход или Регистрация или чрез
Plasico  ›  Аксесоари  ›  Разклонители

Разклонители

72 продукта
Филтри
Подреди по:
На страница по:

Един от най-популярните аксесоари за компютри са мрежовите разклонители. Това оборудване осигурява надеждна защита на Вашия компютър или лаптоп от пренапрежения. Освен това, днес съществуват голям брой разнообразни джаджи, които се нуждаят от свързване към мрежата за презареждане и за тяхната непрекъсната работа. В резултат на това, нуждата от контакти непрекъснато се увеличава, броят на които е трудно да се изчисли. Мрежовите разклонители могат напълно да се справят с този проблем и те представляват удължител с контакти и защита от късо съединение.

Днес съществуват три класа мрежови разклонители:

  1. essential (базови);

  2. home/Office (средни);

  3. performance (професионални).

Класът на устройството пряко влияе върху неговите параметри и цена. Също така, класът на мрежовата защита от пренапрежение определя с какви смущения ще може да се справи. При повишение на електроенергията, мрежовият базов разклонител може да поеме до 960 джаула, а професионалният - до 2500 джаула. Освен това, при превишаване на възможностите, такова устройство от базово ниво просто ще изгори, тоест ще сработи като предпазител и по този начин ще защити свързаното към него оборудване от повреди.

Професионалните защити от пренапрежения са способни ефективно да поемат и разсейват енергията дори и при високо ниво на смущения. В екстремни ситуации такова оборудване самостоятелно ще прекъсне свързаните към него устройства, предотвратявайки тяхната повреда, както и късо съединение и възникване на пожар. Оптималният избор и защита за домашната техника са разклонителите със среден клас на защита. Те са оборудвани с всичко необходимо за предпазването на домашните уреди от повреди по време на пренапрежения. Ако обаче имате много скъпо оборудване у дома, тогава е по-добре да не пестите от неговата защита и да закупите професионален модел.

Имайте предвид, че устройство с 5 или 6 изхода ще бъде оптималният избор при разклонител за компютър. Също така е важно да се вземе под внимание и дължината на кабела и наличието на индикация, която помага да се разбере дали устройството работи или не. Ако в къщата има малко дете, тогава е най-добре да вземете разклонител с капачки.

Предимства от покупката на продукти от Plasico.bg

Онлайн-магазинът Plasico.bg разполага с широка гама от отделни продукти и със сигурност ще открито търсеният от Вас. Нашите онлайн-консултанти ще Ви помогнат да изберете мрежовия разклонител, който напълно отговаря на всичките характеристики, от които се нуждаете. Нашият онлайн-магазин предлага няколко опции за плащане и доставка на стоките, което прави покупката и получаването на продуктите възможно най-просто и удобно. Можете сами да вземете покупката си на място или да използвате куриерска доставка, ако живеете в България.

Бърза и сигурна доставка до: София, Пловдив, Варна, Русе, Бургас, Стара Загора, Плевен и др.