• Вход или Регистрация или чрез
Plasico  ›  Аксесоари  ›  USB флаш памети

Флаш памети

263 продукта
Филтри
Подреди по:
На страница по:

USB флаш-устройства - за висококачествено съхранение на информация

Епохата на компакт-дисковете отдавна отмина и бе заменена от флаш-дисковете. Защо си заслужиха това толкова голямо внимание?

Флаш устройствата са много компактни, леки и удобни за пренасяне. Въпреки малките си размери, тези устройства могат да поберат и прехвърлят гигабайти с информация, а скоростта за предаване на данните при съвременните модели може да достигне големи стойности.

Можете бързо да копирате мултимедийни файлове, висококачествено видео, да пренасяте последните най-съвременни видеоигри само за секунди. Конекторите за флаш-устройствата се поддържат не само от компютрите и лаптопите, но и от телевизорите, цифровите фоторамки, автомобилните аудио-системи, печатните устройства, DVD-плейърите и много друга техника.

На какви параметри трябва да обръщаме внимание при избора на флашка?

Добрата флашка трябва да има приятен дизайн и ергономичен корпус, както и опции, улесняващи работата с прехвърлянето и съхранението на материала.

Трудно е да се ​​говори за оптималния обем на флаш-паметта. Производителите непрекъснато подобряват своите джаджи, така че размерът на паметта във флашките регулярно се увеличава. Капацитетът им е от 4 GB до 1 TB.

Естествено, колкото по-голям е обемът на паметта - толкова по-добре. Ако обаче намерите евтино флаш-устройство с голям капацитет - не бързайте да го купувате, преди да сте проверили скоростта за запис на цифровите данни. С други думи, файловете, които ще премествате, могат да се копират твърде бавно, ако тази стойност не е обозначена от разработчика.

Не пестете от скоростта, за да не съжалявате за покупката си по-късно. Оптималните стойности към днешна дата са 16 MB в секунда.

Размерите на корпуса и неговата здравина играят значителна роля. Всички елементи и детайли на устройството за съхранение на данни трябва да бъдат плътно едно до друго и защитната капачка удобно да се поставя и да прилепва. Именно тази конструкция ще съхрани флаш-устройството невредимо дълги години.

Как да закупите флашка?

Сайтът на онлайн-магазина Plasico.bg предлага на потребителите да изберат харесания от тях модел с помощта на удобен филтър за търсене. Всички подробни параметри са описани под всяка снимка на продукта, който веднага може да бъде поръчан, кликвайки върху съответната иконка. Възможно е също да поръчате и доставка до своя дом.

Бърза и сигурна доставка до: София, Пловдив, Варна, Русе, Бургас, Стара Загора, Плевен и др.

Виж промоциите
Виж промоциите Виж повече тук ›