• Вход или Регистрация или чрез
Plasico  ›  Гейминг продукти  ›  Игрови конзоли

Игрови конзоли

0 продукта
Филтри
Подреди по:
На страница по:

Няма намерени продукти отговарящи на Вашето търсене!

Игрови конзоли: как да направим правилния избор

Игровите конзоли се славят с постоянно търсене от доста дълго време. Днес можете да играете на Вашия смартфон, таблет, компютър и, разбира се, на игрова конзола. Последните са представени в огромен асортимент, а водещата позиция, с право е на PlayStation.

Ревю на основните характеристики

Игровите конзоли PlayStation са популярни сред различните възрастови групи. Първите модели се появиха в началото на този век, а вече през 2013 г. Sony пусна на конвейра PlayStation 4, който по производителност може да се сравни с персоналния компютър.

 

Конзолите имат следните характеристики:

 

  • 8-ядрен процесор AMD Jaguar с работна честота 1600 MHz, осигуряващ възпроизвеждане на игри във Full HD резолюция;

  • Графичен адаптер AMD Radeon Graphics с производителност 1,84 терафлопа;

  • 8 GB оперативна памет

  • обем на твърдия диск от 500 GB.

 

В комплекта влизат:

 

  • захранващ кабел;

  • слушалки;

  • кабели: USB, microUSB, HDMI;

  • контролер.

 

Съвсем наскоро кампанията представи обновените си модели и днес можете да закупите PlayStation 4 Slim и PlayStation 4 Pro за по-взискателните игри.

PlayStation 4 Slim

Тази версия практически не се отличава от PlayStation 4. В случая само е преработен корпуса - сега е станал по-тънък. Компанията добави и USB 3.1 порт и увеличи капацитета на твърдия диск до 1 TB.

 

Игровите приставки PlayStation 4 Slim поддържат HDR технологията, която осигурява висока реалистичност, яснота и наситеност, а за тяхната работа е необходим телевизор, който поддържа тази технология.

 

Контролерът е оборудван с по-ярък светлинен панел и има висока точност, благодарение на което управлението на играта е много по-лесно и удобно, което се потвърждава и от отзивите на купувачите.

Playstation 4 pro

Благодарение на този модел можете да играете в 4K резолюция. В тази връзка, производителността на конзолата е увеличена, а графичният ускорител е със стойност 4,5 терафлопа. За висококачественото възпроизвеждане на картината обаче Ви е необходим телевизор, който поддържа 4K-технологията.

Игрите, възпроизвеждани с помощта на PlayStation 4 Pro, ще Ви изумят с реалистичната си графика, ярки наситени цветове и плавна производителност. Необичайната яснота на 4K-образа позволява реалистичното възпроизвеждане дори на тона на кожата и обкръжаващата обстановка.

 

 

Бърза и сигурна доставка до: София, Пловдив, Варна, Русе, Бургас, Стара Загора, Плевен и др.

Виж топ промоциите