• Вход или Регистрация или чрез
Plasico  ›  Гейминг продукти  ›  Подаръци за Геймъри  ›  Чаши

Чаши

33 продукта
Филтри
Подреди по:
На страница по:

В арсенала от геймърски принадлежности за пълно потапяне във виртуалната обстановка има специални чаши. Какви са техните особености и с кое се отличават от обичайните им аналози? Кое ги прави толкова подходящи за подарък на близък човек или приятел и други препоръки от Пласико ще видим сега.

Какво представляват геймърските чаши

Те по функционалност са напълно идентични с обичайните им колеги, но в дизайнерско изпълнение коренно се отличават. Геймърските чаши са оформени в стила на съвременните популярни игри и можете да ги откриете в различна стилистика и надписи. Можете дори да срещнете оформление, където дръжката е във вид на игрови джойстик или самия цилиндър е оформен като електронна игра с дисплей, копчетата и т.н.

 

Всичко това е чудесно допълнение към цялостния интериор на стаята, която например е оформена в стила на един геймър с множество плакати на известни игрови герои, надписи и LED диодни светлини. Във функционално отношение обаче, геймърските чаши са напълно идентични с обичайните си керамични колеги и също могат да се използват за пиене на горещи напитки, кафе, чай, вода и т.н.

Защо са идеален избор за подарък на ваш приятел

Ако знаем любимата игра на приятеля, който искаме да изненадаме, можем да го направим по много оригинален начин, като му подарим геймърска чаша с ликовете на съответните герои или просто с надпис. Това би го изненадало много приятно и със сигурност ще му остане траен спомен, който всекидневно ще му напомня за Вас.

 

Днес продуктовата гама е достатъчно разнообразна и обхваща популярните към момента заглавия, така че със сигурност ще откриете търсената от Вас геймърска чаша. Търсенето Ви може да започне от онлайн магазин Plasico.bg, защото тук разнообразието е наистина огромно, а цените най-ниските. Подобен подарък с успех би се вписал и в интериора на офиса, където има множество техника, като компютри, копирни и печатащи машини, с които този аксесоар се допълва чудесно.

Още препоръки от Plasico

Когато правите своя избор на геймърска чаша е редно да вземете под внимание и следните особености:

 

  • големина - най-големите по вместимост варианти са предназначени за чай или безалкохолно, а по-малките за кафе;

  • цвят - съществуват различни цветове, като предимно преобладават белите и черните варианти, а ние трябва да изберем този нюанс, който най-добре ще се допълва към интериора на помещението.

 

При нужда от помощ в избора ли имате други свързани с това запитвания, можете да се свържете с нашите специалисти, които ще Ви помогнат в целия процес на подбора и покупката.

 

 

Бърза и сигурна доставка до: София, Пловдив, Варна, Русе, Бургас, Стара Загора, Плевен и др.

Виж топ промоциите