• Вход или Регистрация или чрез
Plasico  ›  Гейминг продукти  ›  Подаръци за Геймъри  ›  Гривни

Гривни

0 продукта
Филтри
Подреди по:
На страница по:

Няма намерени продукти отговарящи на Вашето търсене!

Силиконовите гривни освен за красота, могат да символизират някакво наше пристрастие, като например любовта ни към игрите и гейминга, като цяло. Ние от онлайн магазин Пласико предлагаме подобни аксесоари и сега ще Ви запознаем по подробно с тях.

Какви геймърски гривни ще откриете

Нашите предложения изобразяват както определени надписи от популярните игрови заглавия, така дори и главните герои в тях. По подобен начин и с много други от нашите геймърски продукти, Вие всъщност можете да се обградите с различни символи за да Ви напомнят за харесвания персонаж или заглавие на любимата игра.

 

Предлаганите при нас геймърски гривни са унисекс, което означава, че могат да се носят както от жени, така и от мъже, без значение от възрастта. Изработени са от висококачествен силикон, който е изключително еластичен и устойчив на умерени разтягания.

Защо да носим такъв аксесоар

Носейки силиконови геймърски гривни, Вие ще покажете на околните хобито си и ще им предадете положителната си енергия в тази посока, която може да се окаже доста заразителна. Дори има голяма вероятност да срещнете и свои съмишленици, с които да завържете нови контакти, да намерите общи теми в гейминга и с тези малки аксесоари всъщност да изградите нови приятелства и общности.

 

Добър вариант е да се носят също и при посещение на специални събития за игри, където по този начин да покажете на посетителите, че Вие сте фен на определена игра. Носейки подобни аксесоари, в комбинация с други такива, като раница, портфейли, кейсове за телефони и т.н., Вие всъщност създавате собствена идентичност и заявявате тихомълком разбиранията си пред околните. Това ще Ви придаде индивидуалност и дори може да предизвика интерес.

Подходящ подарък за всеки

Гривните за игри са евтини, но подарявайки подобен аксесоар на подходящия човек ще му направите много по-голямо и приятно впечатление от покупката на скъп предмет, който ще се ползва много за кратко и ще бъде захвърлен в някой шкаф. Силиконовите гривни са малки, леки и изключително атрактивни украшения, напомнящи за определена личност, породила положителната емоция.

 

Нашите унисекс предложения могат да се носят от всички възрасти, напълно безвредни са и не отделят никакви миризми и опасни вещества. Изключително подходящи са за подарък на приятел, съпруг, съпруга, брат, сестра, братовчед и т.н.

 

За да се убедите сами, заповядайте дори и в този момент в онлайн магазин Plasico.bg, където ще видите всички актуални предложения. Доверете ни се и ще получите:

  • високо качество;

  • отлично обслужване;

  • ниски цени;

  • нужната функционалност.

 

Очакваме Ви!

 

 

Бърза и сигурна доставка до: София, Пловдив, Варна, Русе, Бургас, Стара Загора, Плевен и др.