• Вход или Регистрация или чрез
Plasico  ›  Гейминг продукти  ›  Подаръци за Геймъри  ›  Ключодържатели

Ключодържатели

1 продукт
Филтри
Подреди по:
На страница по:

Ключодържателите освен, че са предназначени да държат многото ключове на една връзка, те са се превърнали в емблема на своя притежател. Могат да символизират различни пристрастия, както към определени марки автомобили, брандове или отличителни черти и надписи на любимите ни игри. Ние в онлайн магазин Пласико имаме специална категория от геймърски предложения, с които смятаме да Ви запознаем в следващите редове.

Какви ключодържатели ще откриете в раздела

Нашите продукти са метални, изработени от висококачествена стомана, изобразяващи определени лога и символи на различните съвременни и популярни игри. Те могат да се ползват за съхранението на ключовете за колите, за дома, за имота и т.н. Всеки от тях побира до около десетина ключа, изобразявайки определени символи, характерни за съвременните геймъри.

 

Сред предлаганите при нас геймърски ключодържатели преобладават моделите със емблеми на игрите:

  • Overwatch;

  • The Elder Scrolls Online;

  • The Elder Scrolls Skyrim;

  • Team Fortress 2;

  • Payday 2 и др.

 

Носенето на такъв аксесоар, който се допълва например с подходящ портфейл, чанта и геймърски лаптоп може напълно да Ви отличи от околните, които със сигурност ще разберат за Вашата идентичност и любов към игрите.

Подходящи ли са за подарък

В случай, че познавате близък Ваш човек, който е любител на виртуалните забавления, подобен геймърски ключодържател изключително много ще го изненада и със сигурност той ще запази приятен спомен за Вас. Ето как всъщност, с покупката на малко евтино подаръче, можете да направите много по-добро впечатление от закупуването на скъп и ненужен продукт.

 

Продуктовата ни гама е достатъчно разнообразна и със сигурност ще откриете подходящия ключодържател. Ние разнообразяваме постоянно продуктите си, така че да са актуални на днешните трендове и ако сега не откривате търсеният от Вас модел, то следете ни редовно и със сигурност скоро ще се го качим на виртуалния ни щанд.

Защо да изберем Plasico

Защото внимателно подбираме предлаганите в нашия онлайн магазин геймърски ключодържатели, обръщайки специално внимание на тяхното качество и достъпна цена. Поддържаме голямо разнообразие, предлагаме безплатно консултация със специалист при избора и пазаруването, а също правим и бързи доставки. Вече много клиенти ни се довериха, а положителната ни репутация в интернет постоянно се увеличава, което е индикация за нас, че изпълняваме успешно мисията си. Заповядайте и Вие!

 

 

Бърза и сигурна доставка до: София, Пловдив, Варна, Русе, Бургас, Стара Загора, Плевен и др.

Виж промоциите
Виж промоциите Виж повече тук ›