• Вход или Регистрация или чрез
Plasico  ›  Гейминг продукти  ›  Подаръци за Геймъри  ›  Портфейли

Портфейли

0 продукта
Филтри
Подреди по:
На страница по:

Няма намерени продукти отговарящи на Вашето търсене!

Арсеналът от допълнителни геймърски принадлежности става все по-голям и обширен и сега по-долу искаме да Ви представим специалните мъжки кожени портфейли и техните особености, които ги отличават от обичайните аналози. Ще разгледаме особеностите при избора за подарък и защо Пласико е подходящия онлайн магазин за пазаруване?

Какво представляват геймърските портфейли

Като цяло, предназначението им е като това на обичайните им колеги - за съхранение на пари, визитни картички, дебитни карти, календарчета и т.н. В същото време обаче, техният дизайн е оформен в стила на геймърите. Изработени са от естествена кожа, а дизайна и графичното оформление наподобяват различни елементи от света на игрите.

 

Например, едни геймърски портфейли приличат на първите игрови конзоли PlayStation, докато други са с изобразено логото на популярна компания от бранша или такъв надпис. Цветовете им може да варират от черно, сиво, жълто и други нюанси, но най-предпочитаните са класическите черно и бяло. Те са абсолютно кожени и изключително дълготрайни, което прави и покупката им рентабилна.

Как да изберем подходящ за подарък

Основното в случая, което трябва да се гледа, е подбора на подходящия цвят, да има максимално отделения за поставяне на различни визитни картички и материята да е естествена кожа. Това ще направи геймърския портфейл добре съчетаващ се с облеклото и да побира различните разпространени днес носители на информация, като визитки, календари, лични документи и т.н. 

 

В същото време, кожените мъжки геймърски портфейли ще са невероятно дълготрайни и качествени, така че да радват техния собственик. Те дълго ще напомнят за Вас и страхотната изненада, която сте направили. За начало Ви съветваме да прегледате предложенията на онлайн магазина Plasico.bg, където със сигурност ще откриете висококачествени решения. Вижте още защо да ни се доверите?

Защо да се доверим на Plasico

С над десет годишното си присъствие на пазара, предлагаме само качествени електронни устройства и аксесоари към тях. Това с пълна сила Важи и за мъжките геймърски кожени портфейли. Ето факторите, които отличават нашия онлайн магазин от всички останали:

 

  • безплатна консултация със специалист при нужда от такава;

  • арсенал от продукти на над 200 марки, даващи предостатъчно свобода в избора;

  • удобен, лесен за пазаруване и употреба онлайн магазин;

  • достъпни сме от всяка точка на страната чрез мобилно или стационарно електронно устройство;

  • адекватни цени, обработка на поръчките и доставка до всяка точка на страната;

  • всеки ден нови актуални модели продукти.

 

Ако се нуждаете от допълнителна професионална консултация с експерти при избора на мъжки геймърски портфейл от естествена кожа, свържете се с нас и ще Ви насочим към наш екип за съдействие.

 

 

Бърза и сигурна доставка до: София, Пловдив, Варна, Русе, Бургас, Стара Загора, Плевен и др.

Намаленията започнаха