• Вход или Регистрация или чрез
Plasico  ›  Консумативи за 3D принтер

Консумативи за 3D принтер

33 продукта
Филтри
Подреди по:
На страница по:

Качествен материал за 3D принтери

За работата с обикновения принтер е достатъчен пакет хартия, но ако говорим за 3D оборудване, то тогава трябва да закупим материал за този тип устройство. Както знаете, подобни суровини не се продават в магазините за офис принадлежности, а те могат да бъдат закупени само в специализираните центрове. Преди да направим обаче съдбоносната покупка, е необходимо да анализираме няколко основни детайла.

ABS - това е може би най-популярният материал, използван за ефективната работа. В нашия каталог можете да намерите широк асортимент от цветови гами. По принцип ние предлагаме качествени, произведени в Китай, суровини, изготвени от опитни професионалисти, а цената им ще ви изненада приятно. Въпреки това, за да работите с този елемент, е необходимо устройството ви да бъде оборудвано с подгревна платформа, а също така да има и корпус от затворен тип, за постигане на максимална температура вътре в камерата.

Еластичността и удароустойчивостта - това са основните предимства на този материал. В резултат на това, създадените обекти се отличават с отлични характеристики. Можете да закупите материали за 3D принтери на достъпна цена в нашия онлайн магазин.

 

Магазин Plasico.bg предлага широк асортимент от разходни материали за 3D принтери.

 В продължение на темата за ABS, ще отбележим, че материалът има отлична устойчивост на алкали и други почистващи препарати, но в същото време е силно разтворим в ацетон и бензол.

 Разходният материал за 3D принтера от типа на ABS дава възможност за създаване на висококачествен обект с равна повърхност и блестящ външен вид. За да добавите допълнителна пикантност към вашия шедьовър, можете да лакирате материала. ABS обаче е много популярен сред потребителите, както и PLA моделите. Въпреки всички горепосочени предимства, можете да закупите консумативи за 3D принтер от този тип на най-достъпната цена.

 За правилната работа, PLA не се нуждае от подгреваема платформа и корпус от затворен тип, тъй като му трябва добра циркулация на въздуха за бързото втвърдяване на материала. По принцип, горепосочените суровини имат еднаква цена и подобни параметри, така че крайният избор е ваш.

Отлични материали за 3D печат на разумни цени

Както бе споменато по-рано, в повечето случаи предлаганите разходни материали за 3D печат са произведени в Китай, имат демократична цена и прилично качество.

Обратно към PLA материалите. Те са създадени от регенериращи ресурси - царевица или захарна тръстика и естествено, подобен подход гарантира екологичната чистота на тази суровина. В промишлеността, материалите за 3D печат се използват за производството на съдове за еднократна употреба или на биоразградими опаковки. В сферата на медицината, суровини от този тип са необходими за производството на хирургически конци и щифтове. PLA материалът перфектно се справя с печатането на предмети с малки и големи размери, хармонично взаимодейства с ABS, обикновено изпълнявайки поддържаща функция.

PLA се топи отлично: просто се поставя в ултразвуков резервоар, добавяйки му малко количество сода каустик. Предметите, получени в резултат на печата, могат лесно да се шлифоват, тъй като перфектно са податливи на вторична обработка. Можете да създадете модели, които ще издържат повече от една година, а за целта ще се нуждаете от екструдиращ 3D принтер.

В магазина Plasico.bg можете да закупите: 3D принтер, материали за печат, дронове, фотополимер и много други на най-достъпните цени. Висококвалифицираните търговски консултанти ще ви помогнат да направите правилния избор.

 

 

Бърза и сигурна доставка до: София, Пловдив, Варна, Русе, Бургас, Стара Загора, Плевен и др.

Виж промоциите
Виж промоциите Виж повече тук ›