• Вход или Регистрация или чрез
Plasico  ›  Офис Обзавеждане  ›  Офис бюра

Бюра за офис

23 продукта
Филтри
Подреди по:
На страница по:

Офис бюрото е като храната, която консумираме. Ако то не е подбрано правилно, ще се чувстваме некомфортно през целия работен ден. Същото Важи и ако консумираме храна, която не ни харесва. По какво се различават отделните разновидности и как да изберем според нуждите ни? Ако имаме колебания или въпроси, трябва ли да се обърнем към експерт на онлайн магазина Пласико и защо?

По какво се различават различните офис бюра

Когато влезем в магазина, на първо място ни прави впечатление, че те се отличават както по формата и размерите си, така и по своите цветове. Днес на отрасловия пазар можем да намерим ъглови, правоъгълни, големи или малки, домашни или офис бюра на повече от приемливи цени. Те могат да бъдат скъпи и луксозни за обзавеждането на фирмения офис или по-евтини за домашния Home Office.

 

Офис бюрата за компютър предимно се използват както за работна площ, така и за по-лесното извършване на ежедневните работни задачи. За целта много помага неговата дизайнерска и функционална концепция, в чиято основа стои гъвкавостта и производителността при извършване на служебните задължения. Подобна домашна или фирмена мебел може значително да ускори извършваната за ден работа, именно поради своите функционални особености. Ето защо правилният избор е от ключово значение.

Как да направим избор според нуждите си

За да може закупеното от нас офис бюро да предложи пълния си потенциал и Вие да се възползвате от него е необходимо да се съобразите с някои особености по време на избора. Точно поради това, че днес разнообразието от дизайни, цветове, размери и функционалности е много голямо, ние от Пласико Ви съветваме да се опрете на следните опорни точки при избора на бюро:

 

  • размери - много е важно преди да пристъпите към избора да знаете максималните размери на мястото, предвидено за тази мебел;

  • цвят - той трябва максимално органично да се вписва в домашната или офис обстановка;

  • функционалност - бъдете предварително наясно какви и колко принадлежности във вид на електроника, аксесоари и други допълнения ще поставяте на работната площ. Колко шкафове и отделения са Ви нужни за тяхното съхранение?;

  • практичност - стремете се да изберете бюро за дома, което да Ви позволява бързо и с едно протягане на ръката да достигате нужните Ви и най-използвани техники, документи и принадлежности, така че да можете да увеличите производителността си за единица време.

Защо да питаме Plasico

Въпреки, че по-горе споменахме само най-основните моменти в избора, има още много други особености, за които е редно да се обърнете към нашите експерти. Те имат сериозен стаж зад гърба си в работата с подобни мебели и ги познават в детайли, което им дава възможност да Ви посъветват за неща, за които малко запознатия човек не би се сетил, а са важни. Очакваме Ви!

 

 

Бърза и сигурна доставка до: София, Пловдив, Варна, Русе, Бургас, Стара Загора, Плевен и др.

Намаленията започнаха