• Вход или Регистрация или чрез
Plasico  ›  Смартфони и таблети  ›  eBook четeц

eBook четци

9 продукта
Филтри
Подреди по:
На страница по:

Електронните книги: удобно четене в цифров формат

Днес няма да изненадате никого с устройство като електронната книга. Бързото развитие на цифровите технологии не остави шанс на хартиените аналози. Това не е изненадващо, защото електронното устройство ви позволява да пренасяте буквално хиляди цифровизирани текстове.

В този случай, за разлика от таблетния компютър, четенето на електронна книга не предизвиква умора в очите, тъй като използва технология за електронно мастило. Благодарение на последното, устройството също така може дълго време да работи без презареждане.

Какви биват видовете?

Първата разлика между eBook четците е в размера на екрана. Съдейки по отзивите на потребителите, е-книги с диагонал от 5 до 10 инча се считат за най-удобни. Съществуват и модели с по-голям размер на дисплея, но трябва да се знае, че те са много по-големи и по-тежки. eBook четците се различават и по количеството вградена вътрешна памет.

Също така, трябва да сте наясно, че съществуват и електронни книги с LCD-дисплеи, които въпреки че са евтини, имат много ограничена функционалност. Единственото им предимство е цветният екран, който ви позволява да преглеждате изображения и видеоклипове.

По-скъпите електронни книги са базирани на мастило. Предимствата им са в по-дългия автономен режим на батерията (няколко седмици) и отсъствието на отрицателния ефект върху очите.

Много съвременни eBook четци имат допълнителни функции, които могат да бъдат много полезни. Такава е например възможността за достъп до Интернет, която ви позволява да изтегляте интересни текстове без помощта на компютър или флаш-устройство.

Къде да купим електронни книги в София?

Доста богат е изборът от eBook четци в продуктовия каталог на онлайн магазина Plasico.bg. Покупката от сайта е изключително лесно и при избора е достатъчно просто да се запознаете с описанието на продукта и потребителските отзиви за него. След заплащане на поръчката, доставката ще отнеме няколко дни.

Всички цени на продуктите са проверени и са най-достъпните за жителите на България. Цялата гама от продукти е сертифицирана и има официална гаранция от производителя. За допълнителна информация, моля, свържете се директно с нашите представители.

 

 

Бърза и сигурна доставка до: София, Пловдив, Варна, Русе, Бургас, Стара Загора, Плевен и др.

banner 874
Виж повече тук ›