• Вход или Регистрация или чрез
Plasico  ›  Смартфони и таблети  ›  eBook четeц

eBook четци

15 продукта
Филтри
Подреди по:
На страница по:
Четец за електронни книги eBook Kindle Paperwhite 6.8", 8GB, 2021, 11 генерация, IPX8, Черен | KINDLE-EBOOK-PW-2021 339.99 лв. 389.99 лв. Четец за електронни книги eBook Kindle Paperwhite 6.8", 8GB, 2021, 11 генерация, IPX8, Черен | KINDLE-EBOOK-PW-2021
  • 6.8 " (17.27 см) glare-free Touch Screen E-Ink Carta, монохромен, фронтално осветление, 300 ppi (1600 x 1200)
  • 8 GB
  • ДА
  • НЕ
  • Текст: AZW, AZW3, DOC, DOCX, HTML, MOBI, PDF, PRC (Mobipocket), TXT
Добави в любими
Детайли Бърз преглед Сравни -50 лв.
Четец за електронни книги Amazon Kindle Paperwhite Signature Edition, 11th Gen, 2021, 6.8", 32GB, WiFi, Bluetooth, Черен 468.99 лв. Четец за електронни книги Amazon Kindle Paperwhite Signature Edition, 11th Gen, 2021, 6.8", 32GB, WiFi, Bluetooth, Черен
  • 6.8 " (17.27 см) glare-free Touch Screen E-Ink Carta, монохромен, фронтално осветление, 300 ppi (1600 x 1200)
  • 32 GB
  • ДА
  • НЕ
  • AAX, AZW, AZW3, DOCX, HTML, MOBI, PDF, PNG, PRC, JPEG, GIF, PMP
Добави в любими
Детайли Бърз преглед Сравни TouchscreenВодоустойчивWi-Fi

Електронните книги: удобно четене в цифров формат

Днес няма да изненадате никого с устройство като електронната книга. Бързото развитие на цифровите технологии не остави шанс на хартиените аналози. Това не е изненадващо, защото електронното устройство ви позволява да пренасяте буквално хиляди цифровизирани текстове.

В този случай, за разлика от таблетния компютър, четенето на електронна книга не предизвиква умора в очите, тъй като използва технология за електронно мастило. Благодарение на последното, устройството също така може дълго време да работи без презареждане.

Какви биват видовете?

Първата разлика между eBook четците е в размера на екрана. Съдейки по отзивите на потребителите, е-книги с диагонал от 5 до 10 инча се считат за най-удобни. Съществуват и модели с по-голям размер на дисплея, но трябва да се знае, че те са много по-големи и по-тежки. eBook четците се различават и по количеството вградена вътрешна памет.

Също така, трябва да сте наясно, че съществуват и електронни книги с LCD-дисплеи, които въпреки че са евтини, имат много ограничена функционалност. Единственото им предимство е цветният екран, който ви позволява да преглеждате изображения и видеоклипове.

По-скъпите електронни книги са базирани на мастило. Предимствата им са в по-дългия автономен режим на батерията (няколко седмици) и отсъствието на отрицателния ефект върху очите.

Много съвременни eBook четци имат допълнителни функции, които могат да бъдат много полезни. Такава е например възможността за достъп до Интернет, която ви позволява да изтегляте интересни текстове без помощта на компютър или флаш-устройство.

Къде да купим електронни книги в София?

Доста богат е изборът от eBook четци в продуктовия каталог на онлайн магазина Plasico.bg. Покупката от сайта е изключително лесно и при избора е достатъчно просто да се запознаете с описанието на продукта и потребителските отзиви за него. След заплащане на поръчката, доставката ще отнеме няколко дни.

Всички цени на продуктите са проверени и са най-достъпните за жителите на България. Цялата гама от продукти е сертифицирана и има официална гаранция от производителя. За допълнителна информация, моля, свържете се директно с нашите представители.

 

 

Бърза и сигурна доставка до: София, Пловдив, Варна, Русе, Бургас, Стара Загора, Плевен и др.