• Вход или Регистрация или чрез
Plasico  ›  Столове  ›  Табуретки

Табуретки

19 продукта
Филтри
Подреди по:
На страница по:

Днес табуретките предимно са използвани в съвременните холове на частните домове и въпреки простата си конструкция, те могат да имат най-различни дизайни за гъвкаво съчетание. Какви ще открием в сайта на Пласико и техните материали? С какво нашият онлайн магазин превъзхожда останалите и защо да ни се доверите?

Какви табуретки ще открием в раздела

Предлаганите в нашия онлайн магазин видове се отличават както по своята форма, така и по размерите и цветовете си. Всеки от отделните разновидности е достъпен в различно оформление на своя дизайн, цветови акценти и комплекти от по няколко бройки, в зависимост от помещението. Основно най-разпространени са квадратните или обли в цилиндрична форма модели. 

Характерна черта на табуретките е тяхната куха основа, в която могат да се слагат различни рядко използвани уреди и други принадлежности. Така хем ги съхранявате “на една ръка разстояние”, хем не заемат място в шкафовете и секцията.

Кои материали са подходящи

Основният използван материал за създаване на табуретките е дървото и по-специално дървените плоскости, които през годините доказаха, че са напълно подходящи за целта. Те са евтини за производство, дълготрайни са, лесни са за обработка и рязане и изглеждат страхотно. За тапицерията и облицовката предимно се залага на естествената или изкуствената кожа или велурения плат.

 

Може със сигурност да се каже, че съвременните табуретки изглеждат наистина много впечатляващо и стилно, което им позволява с лекота да се впишат във всеки интериор и помещение на дома. Кое обаче е най-голямото им предимство? Именно възможността за бързо освобождаване на място при необходимост - просто с лекота ги нареждате под масата и вече имате достатъчно пространство. Защо обаче да ни се доверите и да купите от нас?

Защо да разчитаме на Plasico

Много пъти клиенти са ни задавали този въпрос и ние Винаги сме отговаряли, че сме дългогодишен представител на пазара и имаме богат опит в предлагането на качествени стоки и продукти, в това число и табуретки. Това обаче не е единствения довод за да ни се доверите. Ето още няколко

  • имаме голям процент положителни коментари в мрежата;

  • работим само с качествени продукти и лоялна клиентела;

  • обслужването ни е сред най-добрите, защото клиентите ни са съветвани и консултирани от експерти в областта;

  • цените ни са супер изгодни, а периодите на промоция са допълнителна притегателна сила за редовните ни посетители.

 

Заповядайте в раздела на нашия онлайн магазин и при необходимост от помощ, непременно се свържете с нас!

 

 

Бърза и сигурна доставка до: София, Пловдив, Варна, Русе, Бургас, Стара Загора, Плевен и др.