• Вход или Регистрация или чрез
Plasico  ›  Тонери за принтери

Тонери за принтери

1022 продукта
Филтри
Подреди по:
На страница по:

Тонерът за принтера е като мастилото за химикалката. Почти всички касети за лазерни принтери и копирни машини могат да бъдат презареждани, освен тонера за принтер, който прилича на чип. Какви са различните видове и как да направим правилния избор? Защо да се доверите на онлайн магазин Plasico.bg?

Как правилно да изберем тонер?

За да изберем правилния, трябва да знаем модела на печатащото устройство или модела на касетата.

Видове

Тонерите са универсални и специални. Универсалният има разширена линия за съвместимост, но отлично се справя с печатането и струва по-евтино. Специалният е подходящ за тесен кръг от устройства, струва малко по-скъпо и има по-наситен черен цвят при печат.

Характеристики

Задачата му е да нанася мастилото върху хартията, като същевременно не се пече върху валовете на касетата и апарата. Основните характеристики включват: цвят, магнитни свойства, знак за електрически заряд, тип полимер и технология на производството, но тези характеристики обикновено се вземат предвид от производителя и на средния купувач не му говорят нищо.

Зареждане в домашни условия

В дадена ситуация, когато решим да се откажем от услугите на специалистите по зареждане и искаме сами да презаредим касетата, за начало ви препоръчваме внимателно да прегледате инструкциите за зареждане на конкретната касета, тъй като принципът за разглобяване и презареждане е различен и едва след това пристъпете към самия процес. Пригответе си подходяща повърхност, която представлява мястото, където ще извършите зареждането. То трябва да се покрие с хартия при евентуални протичания. Също, избягвайте контакт с очите и не вдишвайте от миризмата на тонера.

От къде да купим тонер?

Можете да закупите тонер за лазерен принтер или копирна машина само за няколко минути от онлайн магазин Plasico.bg. Цената в нашия магазин е ниска, тъй като ние предлагаме видове от различни марки. В нашия магазин при възникнали трудности, консултантите ни са винаги готови да отговорят на въпросите ви и да дадат полезни съвети относно работата на съответното печатащо устройство.

 

 

Бърза и сигурна доставка до: София, Пловдив, Варна, Русе, Бургас, Стара Загора, Плевен и др.

Виж промоциите
Виж промоциите Виж повече тук ›