• Вход или Регистрация или чрез
Plasico  ›  Употребявана техника  ›  Лаптопи втора употреба  ›  : За игри

Геймърски лаптопи втора употреба

36 продукта
Филтри
Подреди по:
На страница по:
Списък филтриран по:За игри

 

Геймърските лаптопи са технически и конструктивно по-сложни решения, особено що се отнася до тяхното охлаждане, така че са и значително по-скъпи. Ето защо, за по-пестеливите са достъпни втора ръка решения, за които сега ще видим дали си заслужава покупката и отделните предлагани видове. Ще видим също дали ще получите гаранция за работоспособност и пълноценна изправност, както и защо да се доверите именно на онлайн магазин Plasico?

Струва ли си да купите геймърски лаптоп втора употреба

Ако сте любител на компютърните игри и искате да притежавате специализирана машина, която да Ви осигури среда за максимално потребителско изживяване, но сте с ограничен бюджет, то геймърските лаптопи втора ръка са идеалното решения за Вас. Те са с пълна техническа изправност, която е проверена и тествана в специализираните ни лаборатории, но има вероятност от наличие на външни забележки.

Какви видове употребявани лаптопи за игра ще намерите

В категорията ще откриете наистина голям избор от различни конфигурации, с които ще можете да играете както последните хитови заглавия на максимални графични настройки, така и по-посредствени решения за гейминг. Имате възможност да правите своя избор и на база определен бранд, като тук са използвани най-добрите в областта; HP и Fujitsu със своите специализирани серии. Имате също опции да направите подбор на реновирани геймърски лаптопи втора ръка спрямо модела на централния процесор и капацитета на HDD/SSD.

Гаранционни ли са

Както беше споменато и по-горе, предлаганите в онлайн магазина евтини втора ръка модели са преминали пълен технически преглед и тестове на възможностите и техническите характеристики. Това означава, че освен 100% работещ втора ръка геймърски лаптоп, Вие получавате и продължителна гаранция, която да Ви дава нужното спокойствие, че сте направили правилната покупка на най-достъпните цени. Гаранционният срок обикновено е от 6 до 12 месеца, така че самостоятелно да се обедите в пълната техническа изправност на устройството Ви.

Защо да се доверите на Пласико

  • ние предлагаме една от най-широките гами геймърски лаптопи втора ръка;

  • ние сме от над 10 години на отрасловия пазар и сме спечелили реноме на коректен търговец, така че можете напълно да ни се доверите;

  • ценовата граница от възможности е доста широка и всеки спрямо бюджета си може да направи своя избор;

  • при всякакви проблеми и затруднения с работата на сайта, подбора на правилния модел и неговото поръчване се свържете с консултантите ни, които ще Ви помогнат напълно безплатно;

  • регулярни промоционални предложения и още по-големи намаления за по-изгодни покупки.