• Вход или Регистрация или чрез
Plasico  ›  Аксесоари  ›  Микрофони

Микрофони за компютри и лаптопи

144 продукта
Филтри
Подреди по:
На страница по:
цена в магазин79.99 лв. онлайн цена с код LOVE59.99 лв. Микрофон с насочване HAMA, 3.5мм (HAMA-46116)
  • Тип: Мобилен микрофон
  • Честотна лента: 100 Hz - 10 000 Hz
  • Чувствителност: -46 dB със суперкардиоидна / -50 dB с кардиоидна
  • Цвят: Черен
  • Дължина на кабела: 0.25 метра
Добави в любими
Детайли Бърз преглед Сравни ОНЛАЙН ЦЕНА с код
цена в магазин174.99 лв. онлайн цена с код LOVE157.99 лв. Микрофон за слушалки Antlion Audio ModMic USB, Черен | GDL-1500
  • Тип: Микрофон за слушалки
  • Честотна лента: 100 Hz - 10 kHz (Uni-Directional)
  • Чувствителност: -36 dB
  • Цвят: Черен
  • Дължина на кабела: 2.0 метра
Добави в любими
Детайли Бърз преглед Сравни ОНЛАЙН ЦЕНА с код

Днес микрофоните са широко разпространени устройства, които се използват не само в музикалната сфера, но и в ежедневието. Съществуват огромен брой различни микрофони, чието предназначение е да извършват определени задачи, което затруднява избора от страна на купувача. Всички типове и видове микрофони са се появили не просто така и съответно всеки от тях може успешно да се използва за определени задачи. В същото време, нито един от микрофоните не е в състояние сам да се справи с всички видове задачи. Най-популярните и разпространени са микрофоните за компютър. Такива устройства се делят на няколко вида.

Аналогови микрофони с Mini-Jack

Към микрофоните от аналогов тип принадлежат устройствата с Mini-Jack конектор (3,5 мм) и стойка. Сред устройствата от този тип можете да намерите доста чувствителни модели, които ще бъдат най-доброто решение за повечето аудио-входове. Свързването на микрофоните от този тип се извършва директно към персоналния компютър (Mini-Jack). В стационарните компютри този конектор често се намира в задната част на системния блок.

USB микрофони

Продуктовата гама на този тип микрофони вместо Mini-Jack (3,5 мм) е снабдена с USB-конектор. Такива устройства могат да бъдат или с миниатюрни размери, които се прикрепят към дрехите, или с пълноразмерен, които се поставят на работна повърхност върху бюро. Микрофоните от този тип са оборудвани с вграден усилвател, който се захранва чрез USB. Звукът в тези микрофони се преобразува и предава чрез USB-кабела към компютъра. Наличието на собствен усилвател прави звука по-добър, като същевременно намалява количеството на шума.

Малък микрофон

Този тип устройство представлява миниатюрен микрофон с дълъг кабел, който може да се свърже към Mini-Jack (3,5 мм) или USB. Главната особеност на такива устройства е, че можете да ги прикрепите към дрехите, така че микрофонът да не пречи и осигурява висококачествено предаване на звука. Съществуват също и модели микрофони, предаващи сигнала към компютъра чрез радиомодул.

Какво е предимството от  покупката на стоки от Plasico.bg

Онлайн магазинът Plasico.bg разполага с широка гама от различни продукти, така че гарантирано ще можете да намерите необходимия микрофон. Нашите онлайн консултанти ще Ви помогнат да вземете модел, който напълно отговаря на всичките Ви нужди. Нашият онлайн магазин предлага няколко варианта за плащане и доставка. Можете да вземете покупката си на мястото или да използвате куриерска доставка, ако живеете в България.

Бърза и сигурна доставка до: София, Пловдив, Варна, Русе, Бургас, Стара Загора, Плевен и др.

Виж промоциите
Виж промоциите Виж повече тук ›