• Вход или Регистрация или чрез
Plasico  ›  Гейминг продукти  ›  Геймърски Аксесоари  ›  Геймърски очила

Геймърски очила

46 продукта
Филтри
Подреди по:
На страница по:

Много от хората, работещи на компютри, включително и любителите на игрите, прекарват много часове дневно пред монитора, след което чувстват умора и сухота в очите. За да се предотврати това се предлагат специалните геймърски очила за игри. Сега ще узнаем как да изберем правилните? Защо и кога са ни необходими според експертите на онлайн магазин Пласико?

Как да изберем качествени геймърски очила

Те представляват рамка с определена форма, която трябва да е изработена от лека, но здрава и гъвкава стомана. Защитните стъкла обикновено притежават различни монофокални, биофокални,  прогресивни и друг вид лещи. Всеки от тях е проектиран за правилно фокусиране при различни аномалии на рефракция. За да направите най-правилния избор на геймърски очила за компютър, трябва да се консултирате с офталмолог.

Има обаче и моменти, при които трябва да вземете и Вие участие при избора. Това е например:

  • дизайна на рамката - само Вие можете да си прецените кой точно дизайн е най-удобен и комфортен за Вас;

  • контакта с носа трябва да е осигурен от удобни и меки силиконови подложки, които да са леко подвижни и да се наместват според формата;

  • когато поставите геймърските очила за игри, трябва да виждате ясно и качествено картината върху монитора, да не чувствате умора след 30 или 60 минути игра.

Какви защити имат

Характерна особеност на геймърските очила за лаптоп са жълтите им стъкла, които увеличават контрастността на картината и цветовете стават по-живи и забележими. Това може да се окаже предимство по време на игрите, където зрението трябва да е максимално изострено, особено при екшън шутърите. Добър избор е да вземете модел със защитно покритие против отблясъци. То значително ще увеличи комфорта при работа, особено ако в близост до вас има прозорец.

 

Геймърските очила за компютър имат и специална защита, която Ви предпазва от ултравиолетовото лъчение на монитора, което е в малки количества, но го има. Важно е обаче да се знае, че само с поставянето на този аксесоар няма да предотвратите разваляне на зрението. Необходимо е да извършвате комплексни действия, като почивка на всеки 30-60 минути, отклоняване на погледа встрани, така че окото да се отпусне за момент, по-често да мигате и разстоянието от Вас и монитора да е поне 50-60 см.

Защо са ни необходими - съвети от Plasico

Защото геймърските очила за лаптоп ще намалят натоварването върху очите при по-продължителен престой пред монитора. Ще неутрализират ултравиолетовото лъчение и ще отстранят отблясъците, подобрявайки видимостта на цялата графика на играта. В допълнение, жълтият им цвят ще повиши възприемането на цветовете, ще регулира контраста до естествения за възприемане от окото.

За съвети относно избора или друга нужда от допълнителна консултация, непременно се свържете с наш представител. Разгледайте качествените ни предложения още сега и ще останете изненадани от ниските цени.

 

 

Бърза и сигурна доставка до: София, Пловдив, Варна, Русе, Бургас, Стара Загора, Плевен и др.

banner 864
Виж повече тук ›