• Вход или Регистрация или чрез
Plasico  ›  Гейминг продукти  ›  Геймърски Аксесоари

Геймърски Аксесоари

Всеки любител на компютърните игри непременно се нуждае от определени геймърски аксесоари, които ще му помогнат да извади най-добрия потенциал от себе си в играта. Какви видове се предлагат в онлайн магазина на Пласико и защо са толкова предпочитани? Стават ли за подарък и кой би им се зарадвал?

Какви видове геймърски аксесоари ще откриете

Геймингът е изключително забавен и увлекателен. Той ще Ви помогне да прекарате няколко свободни часа в пълно изживяване и потапяне във виртуалната обстановка, което е възможно обаче само чрез подходящите геймърски аксесоари. Ето защо, ние от Plasico.bg подготвихме специална гейм зона, където ще откриете различни видове, като:

 

  • мишки - всякакви модели и маниашки дизайни Ви очакват само тук при нас. Имате възможност за избор от отделни оригинални марки, функционалности и цени;

  • слушалки - супер яки модели с микрофон и възможност за регулиране на височината. Те ще Ви позволят да се потопите в гейминга чрез невероятно съраунд изживяване, което до момента не сте изпитвали;

  • клавиатури - благодарение на програмируемите си бутони, очертаните специални зони и атрактивна подсветка, тези геймърски аксесоари ще Ви позволят винаги да бъдете едни гърди напред в играта;

  • тонколони - получете атрактивно звучене и съраунд пространствен звук чрез качествена аудио система и тонколони, изпълващи помещението с разтърсващ басов звук. Изживейте тръпката и емоцията от любимата игра с уникално аудио-визуално усещане в своя дом.

Защо този тип продукти представлява голям интерес

Защото, както беше споменато и по-горе, без тях геймингът е невъзможен. Някои от Вас вероятно ще си помислят, че обикновените им аналози биха могли да вършат същата работа, но това изобщо не е така. Например, мишката сред геймърските аксесоари е най-използваната периферия и тя има възможности за прецизно регулиране на теглото чрез специални тежести, а сензорът е с невероятна чувствителност за прецизност в позиционирането.

 

Клавиатурата, освен ефективната си подсветка на бутоните, тя има специално очертана зона на копчетата WASD, които са много използвани в различните игри. Тя има програмируеми бутони, дава възможност за създаване на профили с настройки, което улеснява играта и липсва в обичайния аналог. Ето тези различия и предимства всъщност правят отделните видове геймърски аксесоари невероятно търсени.

Подходящи ли са за подарък - съвети от Plasico

Сами си помислете, кой запалянко не би се зарадвал на някой от описаните по-горе геймърски аксесоари? Едва ли има такъв! В случай, че познавате човек с пристрастия към компютърните игри, то подаръкът на някой от тези компоненти напълно ще го зарадва и със сигурност ще му подарите емоция, която ще помни дълго време и устройство, улесняващо многократно неговата игра.

 

Това ще му даде и предимство пред останалите и със сигурност много спечелени битки и първенства в класациите на най-добрите играчи.