• Вход или Регистрация или чрез
Plasico  ›  Гейминг продукти  ›  Геймърски Аксесоари  ›  Геймърски слушалки

Геймърски слушалки

417 продукта
Филтри
Подреди по:
На страница по:

Геймърските слушалки - пълно потапяне във виртуалния свят

С всеки изминал ден се появяват много нови джаджи и аксесоари за тях, а старите постоянно се подобряват. Сред най-често срещаните и незаменими допълнения може да се разграничат слушалките. Отделна категория - това са геймърските слушалки. Ние ги използваме за да слушаме музика по път към училище или на работа, да гледаме филми докато пътуваме и играем у дома. Стилните модели отлично се допълват с образа.

Ако искате напълно да се „потопите“ в атмосферата на любимите си игри, уверете се, че нищо и никой не ви разсейва и си купете геймърски слушалки. Марките Razer, Xiaomi, Sony, HyperX, Cougar, Asus, SteelSeries се считат за лидери в тази област поради широкия им асортимент, надеждност на материалите, както и иновативните технологии.

Как да изберем gaming слушалки?

Първото нещо, на което трябва да обърнем внимание при покупка - това е видът на връзката.

 

  • Стандартните жични модели се свързват към компютъра или ноутбука с помощта на кабели чрез специален конектор;

  • Безжичните работят чрез Bluetooth (радиусът на връзката е 10 метра) и не ограничават движенията.

 

Необходимо е също така да се вземе предвид и видът на аксесоара. В основата на гейминг слушалките - това са пълноразмерните модели, въпреки че има и вакуумни решения. Устройствата, поставящи се на главата изолират по-добре от външния шум, а също така създават и обемен звук.

 

Очевидно трябва да вземем предвид и производителя, като отдадем предпочитание на доказалите се брандове. Не последна роля в случая играе и цената. Тук трябва да се съсредоточите върху собствените си възможности и предпочитания.

Защо да купите от Plasico.bg?

Търсите висококачествени гейминг слушалки в България? Тогава се запознайте с широкия продуктов каталог на онлайн магазина Plasico.bg. Ние предлагаме качествени продукти с гаранция на достъпни цени. Постоянните отстъпки и промоции ще ви позволят да платите двойно по-малко, така че следете ни.

Можете да платите в брой, с банков превод или с кредитна карта. Доставката се извършва във всички градове на страната в рамките на 1-2 дни.

 

 

Бърза и сигурна доставка до: София, Пловдив, Варна, Русе, Бургас, Стара Загора, Плевен и др.

Gaming Weeks в Plasico
Gaming Weeks в Plasico Виж Промоциите Виж повече тук ›