• Вход или Регистрация или чрез
Plasico  ›  Гейминг  ›  Геймърски Аксесоари  ›  Геймърски тонколони

Геймърски тонколони

1 продукт
Филтри
Подреди по:
На страница по:

Много хора обичат да играят със слушалки, но те не могат да предложат подходящото съраунд звучене за пълно потапяне в сравнение с геймърските тонколони за компютър. Какво е характерно за тях и за кого са предназначени? Как да направим добър избор според наличния бюджет и защо онлайн магазина на Пласико е подходящ за пазаруване на подобна техника?

С какво са характерни геймърските тонколони

В основата на най-доброто изживяване по време на игра е визуалният и аудио контакт, които заедно стимулират нашите сетива и чувства. За да е възможно това, аудио компонентът трябва да е качествен и да умее поне да възпроизвежда добре ниските, средните и високите честотни диапазони. Това се постига чрез използването на качествени високоговорители, подходящи акустични тела и електроника съответно.

 

Геймърските тонколони за лаптоп още се характеризират с присъщия за този тип устройства строг и агресивен дизайн с осветление. Малките колонки за компютър възпроизвеждат предимно средните и високите честоти. Има и по-голям високоговорител с обемно акустично тяло, чието предназначение е възпроизвеждането само на ниските честоти - басовият звук, който създава максимална реалност.

За кого са подходящи

Геймърските тонколони са за всички, които обичат да играят компютърни игри и да се чувстват максимално потопени във виртуалната обстановка. Те могат още да се използват и от хората, обичащи да гледат много филми с желанието максимално да съпреживяват случващото се на екрана, като получат реалистично и пространствено аудио-звучене от подходяща акустична система.

 

От друга страна, ако сте фен на качествената музика и искате да получите максимално светлинно шоу и аудио възпроизвеждане, то също можете да използвате подобни колонки. Те притежават изключително елегантен и красив дизайн и в същото време са невероятно функционални и атрактивни.

Как да изберем най-добрите според бюджета си - съвети от Plasico

Основно геймърските тонколони за лаптоп могат да се делят на различни типове, според броя на колонките. Това например могат да са:

  • 2.1 - две колонки и субуфер, които са сред най-евтините решения и позволяват възпроизвеждане на стерео звучене + ниски честоти;

  • 4.1 - четири колони + субуфер, където конфигурацията на разположение е две отпред, две отзад и уфер за ниски честоти;

  • 5.1 - пет колонки + субуфер. Конфигурацията на разположение е две в двата края за всяко ухо и една централна, както и две отзад, за фоново звучене + субуфер за ниските честоти.

 

Колкото броя на високоговорителите в геймърските тонколони за лаптоп е по-голям, толкова и цената е по-висока. Ние в онлайн магазин Пласико имаме доста разнообразни предложения, така че заповядайте при нас и нашите консултанти ще Ви съдействат за да направите най-правилната и изгодна покупка.

 

 

Бърза и сигурна доставка до: София, Пловдив, Варна, Русе, Бургас, Стара Загора, Плевен и др.