• Вход или Регистрация или чрез
Plasico  ›  Гейминг продукти  ›  Геймърски Аксесоари  ›  Геймърски микрофони

Геймърски микрофони

42 продукта
Филтри
Подреди по:
На страница по:

Геймърските микрофони за компютри са част от арсенала на всеки професионален или любител геймър. Сега обаче ще разберем за какво се използват и отделните предлагани в онлайн магазина Plasico.bg видове? Защо да изберете точно нас, като търговски обект за покупки?

За какво се използват геймърските микрофони за компютри

Днес е много модерен гейминга в мрежа, разговаряйки с останалите участници в играта, като така емоцията и изживяванията на всеки от тях са много по-големи. Подобно общуване в съвременния глобален и свързан свят се осъществява от разстояние, което налага наличието на определени аксесоари. Това основно са геймърските микрофони за компютри и слушалките или специални колони.

 

По този начин гласа Ви се превръща в електронен цифров сигнал, който останалите участници в разговора чуват, а в същото време Вие чрез слушалките пък чувате техния. Тези устройства могат да са с различни накрайници, но основно са с кабел и с жак от USB стандарта. Обикновено за микрофоните за компютър не е необходимо изтеглянето и инсталирането на определени драйвери, а системата автоматично сама си ги открива и активира. Задължително условие обаче е звуковата карта да има инсталирани драйвери.

Какви видове и модели ще открием

Основно микрофоните за компютър се делят на три типа:

  • настолни и свободностоящи - подходящи са за хората, които правят ревюта на различни игри или постоянно стриймват. Този тип се отличава с невероятно качество на звука и дава пълна свобода на движението;

  • миниатюрен с щипка за дрехата - за предпочитане е да се използват в случаите, ако играете в гейминг зала, където има много хора и шум. Не се характеризират с много добро качество на звука и трябва да внимавате при ставане, защото са свързани с кабел и с жак USB;

  • подвижен в комплект със слушалки - най-предпочитаните и класически варианти на микрофон за компютър. Те имат само един минус и той е в повишената тежест, която постоянно чувствате на главата си, но с времето се свиква.

Защо да изберем Plasico

Защото в онлайн магазина на Пласико ще откриете една от най-разнообразните продуктови гами за геймърите с различни и интересни актуални предложения за лаптоп на отлични цени. Постоянно провеждаме промоционални кампании, така че следете ни редовно, а при необходимост от консултация, свържете се с наш представител. Ние ще Ви помогнем напълно безплатно да направите най-добрата за Вас покупка и ще Ви съдействаме при оформянето на поръчката, така че доверете ни се!

 

 

Бърза и сигурна доставка до: София, Пловдив, Варна, Русе, Бургас, Стара Загора, Плевен и др.

Виж топ промоциите