• Вход или Регистрация или чрез
« КЪМ НАЧАЛОТО
Начало

Геймърски настолни компютри

Геймърски настолни компютри за истински маниаци

Геймърски настолни компютри от Plasico IT Superstore. В Game Zone секцията са подбрани компютърни конфигурации предназначени главно за забавления с игри. При представените модели е обърнато специално внимание на издръжливостта и производителността. При всички геймърски компютри е обърнато специално внимание на няколко важни характеристики.

Структурата на кутията при всички е съобразена за монтаж всички видове дънни платки, множество твърди и SSD дискове, като и дебелината на материала за да се предотврати извиване на дънната платка при монтажа.

Дънните платки на всички модели са предвидени с т.нар Solid кондензатори с по – дълъг живот. Възможност за допълнителен ъпгрейд на памет, както и поддръжка на всички по – високи процесори от същатата технология.

Захранващите блокове в геймърските настолни компютри са съобразени с консумираната мощност и натоварването на компютрите.

Всички компоненти в гейм машините са в Топ 3 производителите за съответните категории дънни платки, процесори, рам памети, захранващи блокове, твърди и SSD дискове и видео карти.

Всички компютри за игри се асемблират, преминават пълна диагностика и се предлагат с минимум 24 месеца гаранция.