• Вход или Регистрация или чрез
Plasico  ›  Лаптопи и аксесоари  ›  Аксесоари за лаптоп  ›  Батерии  ›  Съвместима марка: HP

Батерии за лаптоп HP

62 продукта
Филтри
Подреди по:
На страница по:
Списък филтриран по:HP

Съвременният лаптоп HP е средство за работа, за забавление или комбинация от двете. Въпреки че може да функционира и от мрежата, наличието на батерия дава определено време на автономност, при липса на електроподаване. Вижте колко дълго ще я използвате и как да изберете подходящата?

Колко дълго издържа една батерия на лаптоп HP?

Съвременните и най-използвани акумулатори за мобилните компютри на HP са литиево-йонните, които издържат от 2 до 4 години, в зависимост от начина и условията на употреба. Приблизително, това се равнява на 1000 презареждания. Активната работа на лаптопа и по-високата честота на разреждане-презареждане на батерията ще съкрати времето за нейното използване.

Времето за работа с едно зареждане може да варира в зависимост от няколко фактора: капацитет, тип на процесора, яркостта на дисплея и използваните програми. Обикновено, продължителността на използването с едно презареждане е между 4 и 8 часа.

Как да разберем каква e необходима?

Всяка оригинална батерия на HP има етикет от вътрешната си страна, който съдържа важна информация, като волтаж, тип, капацитет, сериен номер. Волтажът може силно да варира, но е в диапазона 7.2V, 11.1V, 14.4V и т.н. Сред разпространените акумулатори са литиево-йонните (Li-ion).

От капацитета зависи колко дълго ще работи лаптопа HP с едно зареждане на батерията. Или той показва вместимостта на акумулатора и количеството електроенергия, което се съхранява и отдава. Измерва се в милиампер часове (mAh) или ват часове (Wh).

Тези параметри трябва да са идентични на препоръчаните от производителя. Серийният номер се използва за намиране на същата батерия за съответния ноутбук HP, тъй като е уникален само за този продукт. Възможно е да направите търсене и по модел.

Какви са достъпни в категорията онлайн?

В този раздел виждате само оригинални и напълно съвместими батерии за съвременните лаптопи на HP. Сред разпространените серии са Probook, Pavilion, Touchsmart tm2 и други. Конкретни модели са 6730s, 630, G62, 4530s, 451 G1, dv6500, mini 210 и много други.

Можете ли спокойно да се доверите на Пласико при пазаруването?

Ние сме специализиран онлайн магазин, който е от дълги години на отрасловия пазар и можете да ни се доверите, тъй като:

  • имаме множество положителни потребителски мнения в интернет;
  • препоръчвани сме от много наши доволни клиенти;
  • предлагаме изгодни условия, като връщане и замяна на покупката, гаранция, пълна съвместимост, предварителен преглед, преди да платите и много други;
  • предлагаме евтини цени и само оригинални стоки.