• Вход или Регистрация или чрез
Plasico  ›  Лаптопи и аксесоари  ›  Аксесоари за лаптоп  ›  Батерии  ›  Съвместима марка: Acer

Батерии за лаптоп Acer

17 продукта
Филтри
Подреди по:
На страница по:
Списък филтриран по:Acer

Лаптопите са мобилни компютри, които са оборудвани с вградена акумулаторна батерия, позволяваща определено време автономна работа. Така става възможна употребата на устройството на места, където липсва електрозахранване.

Колко издържа батерията на лаптоп Acer?

Времето за работа с едно зареждане предимно зависи от капацитета. Това е количеството електроенергия, съхранено при зареждането и отдадено при разреждането. Измерва се в милиампер часове (mAh) или ват часове (Wh). Колкото е по-голям, по-продължително ще работи лаптопът.

Акумулаторът е консуматив, чийто живот е между 2 и 4 години при редовна и правилна употреба. С времето, капацитетът намалява и наличната електроенергия в нея се изчерпва по-бързо. Това съответно налага и по-чести презареждания. За щастие, в някои модели лаптопи на Acer, батерията подлежи на бърза смяна с нова.

Как да разберем каква да купим?

При покупката на нов лаптоп Acer, той пристига в комплект с оригинална батерия. Когато нейният капацитет е достатъчно малък, тя трябва да се смени. Един от най-лесните начини е да изключите компютъра и зарядното от контакта. Да извадите акумулатора и на неговия стикер да откриете отпечатана информация, като тип, номер на модел, напрежение, ток на зареждане и т.н.

Ето няколко особености, които да имате в предвид при избора:

  • видове – може да е никел-кадмиева (NiCd), Никел-метал-хидрид (NiMH) или най-съвременните и често използвани Литиево-йонни (Li-ion);
  • проверка на продуктовия номер – намира се на етикета от вътрешната страна, като свалите батерията от системата Acer. Състои се от буквено-цифрова комбинация и се намира около логото на разработчика;
  • търсене по марката и модела – възможен е и този вариант, но не е особено сигурен, тъй като има еднакви модели на Acer, работещи с различни батерии;
  • напрежение – въпреки идентичността в продуктовия номер, може да има разминавания във волтажа. Него също ще проверите върху етикета. Варира от 7,2V до 14,8V или повече.

Какви се предлагат в онлайн магазин Пласико?

В раздела на сайта виждате само оригинални и напълно съвместими батерии за лаптопите под марката Acer Aspire. Достъпните в сайта акумулатори са предназначени за широк асортимент от модели ноутбуци, което прави намирането на подходящите лесно и бързо.

Защо клиентите ни предпочитат?

Освен че продуктите на Acer в раздела са оригинални, вие получавате и гаранция за покупката си. Имате достъп до специалисти за консултация, както и пълно съдействие при възникнали проблеми и нужда от гаранционно обслужване. Цените са сред евтините на пазара, а пазаруването е лесно и безпроблемно.

Виж промоциите
Виж промоциите Виж повече тук ›