• Вход или Регистрация или чрез
Plasico  ›  Видеонаблюдение  ›  DVR и NVR Устройства

DVR и NVR Устройства

60 продукта
Филтри
Подреди по:
На страница по:

Всяка система за видеонаблюдение има нужда от рекордер, който да приема и съхранява пристигащата от камерите и сензорите информация. Тук на помощ ни идват DVR и NVR устройствата, с които ще Ви запознаем в следващите редове. Ще разберем разликата между двете и кой да изберем? Ще узнаем също защо пазаруването от онлайн магазин Пласико е за предпочитане?

Каква е разликата между DVR и NVR устройствата

DVR всъщност е съкращение от латинското Digital Video Recorder. Той позволява свързване само на аналогови и цифрови HD камери. DVR лесно може да бъде разпознат, без да бъде свързан и включен в системата. Необходимо е просто да погледнете задната част на компонента, където ще видите няколко BNC-конектора, от чийто брой всъщност зависи колко камери можете да свържете към него.

 

NVR съкращението идва от латинското Network Video Recorder, което вероятно веднага подсказва, че става дума за свързване на цифрови или така наречените мрежови IP камери. Устройство се отличава по това, че на гърба си няма BNC-конектори, а само един RJ45. Разбира се, това не означава, че Вие можете да свържете само една камера. Броят им може да се провери след включване на компонента и влизането в неговите системни настройки.

Кой рекордер е по-подходящ за нас

За да разберем кой от двата варианта е по-подходящ за нас, трябва добре да сме наясно с това какво искаме. Ако е необходимо по всяко време на денонощието отдалечено да наблюдавате охраняемия обект в реално време и да използвате различните функции дистанционно, ако искате по-качествена картина? То тогава ще трябва да заложите на NVR устройствата.

 

Ако обаче искате просто да можете отдалечено да преглеждате записите от камерите до момента и качеството на картината не е от голямо значение за Вас, то и DVR ще свърши чудесна работа. Важно е обаче да знаете, че при използване на DVR устройство е необходимо окабеляване на обекта, докато при употребата на NVR тази необходимост отпада.

Защо да изберем от Plasico

Онлайн магазин Plasico.bg е специализиран в продажбата на висококачествена техника за дома и офиса. Ние се стремим да се придържаме към следните качества:

  • голямо разнообразие от качествени NVR и DVR устройства;

  • осигуряване на пълна прозрачност при покупката и надеждно съхранение на личните данни;

  • пълна анонимност за всеки от клиентите ни;

  • бърза и навременна доставка до адрес на клиента или офис на куриера;

  • възможно най-добрите цени на пазара;

  • продължителна гаранция и възможност за връщане в рамките на 7 дни след доставката

  • професионална и безплатна онлайн консултация;

  • при проблеми с техническата част на закупен от нас продукт, ние ще Ви съдействаме!

 

Бърза и сигурна доставка до: София, Пловдив, Варна, Русе, Бургас, Стара Загора, Плевен и др.